Daneasa- Mich August 2017

Daneasa- Mich August 2017

Isaia 43:1b
“Nu te teme de nimic, caci Eu te izbavesc, te chem pe nume: esti al Meu.”

Poze Slujire

De obicei verile in Oltenia sunt foarte aglomerate.  In aceasta luna am avut oportunitatea sa slujim cu Parent Vision Trip (PVT).  Au fost peste 120 de participanti americani si aproximativ 30 de romani. A fost o experienta frumoasa sa vedem asa de multi oameni slujind in Biserica Speranta, in Draganesti-Olt si in satele din jur. Read more

Comani August 2017

Comani August 2017

Multumim lui Dumnezeu pentru harul de care ne-a facut parte sa lucram pentru largirea Imparatiei Cerurilor.

In luna august am avut bucuria de a-l avea in mijlocul nostru pe fratele Nelutu Bec, care a impartasit cu noi din Cuvantul lui Dumnezeu lucruri care ne-au indemnat sa aratam dragoste prin faptele noastre celor din jurul nostru.

Pentru ca luna aceasta am fost vizitati de  cei de la PVT, am cazat la noi 3 familii. Dupa un program stabilit de biserica din Draganesti, am avut ocazia ca intr-o zi sa mergem in vizita in casele oamenilor. Aici am incercat sa-L prezentam pe Cristos, indiferent de problemele cu care se confrunta fiecare.

Poze Slujire

Am avut si o masa de dragoste timp in care am impartasit lucruri minunate pe care le face Dumnezeu aici in lucrare, felul in care El ne-a chemat sa-L slujim dar si proiecte in care ne implicam. In alta zi am slujit prin evanghelizare pe stazile din Craiova. Un roman a mers impreuna cu o familie de americani si am impartit cate un Nou Testament pentru fiecare casa pe o anumita zona dar facut si evanghelizare de la om la om.

Fratele Michael Daily a fost la noi pentru doua zile si ne-am bucurat sa petrecem timp impreuna.

Rugati-va pentru Comani:

  • pentru cei care frecventeaza biserica din Comani
  • in mod deosebit rugati-va pentru Vali (fata al carui sot a fost in puscarie, ca Dumnezeu sa o ajute sa nu ia decizii pripite in ceea ce priveste casnicia ei. Rugati-va si pentru sotul ei, Bebe, sa fie mantuit. Stim ca lucrurile se vor schimba total daca acesta Il va cunoaste pe Domnul.

Rugat-va pentru noi ca familie:

  • ca Domnul sa ne ajute sa traim in dependenta de El indiferent de ce vom intampina in viata de zi cu zi
  • sa fim o lumina in mijlocul acestor oameni
  • sa avem intelepciune in felul de a lucra cu oamenii
  • pentru protectia familiei noastre.

Multumim celor care va implicati in lucrarea din Comani si celor care ne purtati in rugaciunile voastre zilnice!
Fiti binecuvantati de Cel Preainalt!

Inapoi la pagina Comani

Beciu August 2017

Beciu August 2017
Slujire
Poze Slujire Beciu

Pace! Doresc să împărtășesc cu dumneavoastră felul în care a decurs activitatea misionară in acesta luna.

Impreună cu frații de la PVT ( Parent Vision Trips)  am reușit să organizăm un eveniment evanghelic in cadrul caruia omenii din localitatea Beciu au primit ochelari de vedere și Noi Testamente.
Ne-am bucurat să vedem cum oamenii acceptă să ne rugăm pentru ei și pentru nevoile lor.
Continuăm să ținem legătura cu acești oameni, să ne rugăm pentru ei și să dezvoltăm relații de prietenie cu scopul de a le arăta marea dragoste pe care Dumnezeu o are pentru ei.

Vă mulțumim frumos pentru suportul în rugăciune! Va rugam ,continuti sa va rugati  pentru noi pentruși lucrarea de aici!

Inapoi la pagina Beciu

Comani Iulie 2017

Comani Iulie 2017
Galerie Foto slujire

Binecuvântat sa fie Domnul!
Având în inima povara aceasta de a-i vedea pe oameni întorși la Dumnezeu, am cautat și luna aceasta sa vestim dragostea lui Hristos în diferite moduri în rândul oamenilor din Comani.
La începutul lunii am avut harul de a lucra cu o echipa de frați din Texas, condusa de fratele Keith Wiliamson si fratele Tim Owens. Read more

Familia Mich Iulie 2017

Familia Mich Iulie 2017
Galerie Foto slujire

Luna aceasta a fost plina cu activități si echipe care ne-au ajutat dar a fost si o luna plina de bucurii.

Suntem implicați in lucrarea din Dăneasa, mai specific cu tinerii si organizam evenimente săptămânale cu jocuri sportive, marturii. Petrecem timp cu ei si ne dorim sa întărim relatiile si sa cream altele noi. Read more

Beciu Iulie 2017

Beciu Iulie 2017
Galerie Foto Slujire

Pace, mă numesc Sfetcu Florin Iulian și sunt misionarul bisericii Speranta din localitatea Draganesti Olt. Slujesc împreună cu soția mea Alina și cei patru copii pe care îi avem în localitatea Beciu din județul Teleorman . Doresc, ca de obicei,  să împărtășesc cu dumneavoastră felul în care a decurs activitatea noastră misionară și pe parcursul lunii iulie. Read more

Beciu Iunie 2017

Aș dori să împărtășesc cu dumneavoastră felul în care a decurs activitatea noastră misionară și pe parcursul lunii iunie. In această lună împreună cu o echipă de 17 frați din Toflea am facut evanghelizare pe stradă și totodată am organizate două evenimente evanghelice. Impreună cu unul dintre frați, caruia Dumnezeu i-a pus pe inimă ajutorarea celor nevoiasi, am  avut posibilitatea să sprijinim trei familii cu nevoi speciale. Read more

Daneasa Mich Iunie 2017

Daneasa  Mich Iunie 2017

Pace in Numele Domnul Isus!

Ne bucuram ca putem sa impartasim din nou cu voi, felul in cum Dumnezeu lucrează aici in Oltenia. Cu toate ca este un pământ arid, totuși Dumnezeu își face lucrarea si înaintea Lui toate lucrurile sunt cu putința. De asemenea, va mulțumim pentru rugăciunile si încurajariile cu care ne sprijiniți.

Luna Iunie a foarte încărcata. Cornel a ajutat la construcția casei multifuncționale in Daneasa iar Rachel a fost implicata cu PVT (Parent Vision Trip), o călătorie pe termen scurt a părinților tinerilor misionari din World Race (Cursa Lumii). Rachel a ajutat la coordonare si a slujit la bucatarie. Read more

Comani Iunie 2017

Comani Iunie 2017

Binecuvantam pe Domnul pentru ca luna aceasta ne-a onorat cu prezenta Lui. Tot ceea ce am facut a fost doar prin harul si puterea Lui. Multumim tuturor celor care ati fost alaturi de noi fizic sau ne-ati sustinut in rugaciunile voastre.

Galerie Foto

Am avut bucuria de a avea in mijlocul nostru o echipa a organizatiei AIM din SUA. Impreuna cu ei am avut un timp binecuvantat in cadrul seviciului de biserica si apoi am mers in vizita in casele oamenilor. Investim  in reatiile acestea si ne dorim sa ii vedem in Imparatia lui Dumnezeu. Au fost vizite de evangelizare dar si de incurajare pentru cei care deja s-au hotarat pentru Domnul.

Read more