Binecuvantat sa fie Domnul!

Este harul lui Dumnezeu ca El ne-a gasit vrednici sa ne faca conlucratori cu El pe campul de misiune in Comani. Avem aceasi dorinta ca Dumnezeu,  aceea ca niciunul sa nu piara ci toti sa vina la pocainta. Multumim lui Dumnezeu ca El ne trimite si ajutoare in raspandirea Evangheliei. Luna aceasta o echipa de frati care sunt in parteneriat cu Hart Cry ne-au ajutat in slujire.

Prima zi au facut evanghelizare pe strada de la om la om si seara am organizat un eveniment. A doua zi au slujit impartasind Cuvantul Domnului in cadrul programului de biserica. Ne-am bucurat mult avand in vedere ca noi ne rugam pentru oameni care sa vina sa ne ajute in evanghelizare. Fratele Marin a trecut printr-o incercare grea . Fiind hipertensiv, a facut o criza ajungand in stare foarte grava la spital. Vrem sa dam Slava lui Dumnezeu pentru felul in care El a intervenit si astazi fratele Marin Il lauda pe Domnul si spune ca Dumnezeu i-a mai dat o sansa la viata. Multumim celor care v-ati rugat!

Ne bucuram si pentru fiecare copil care vine la grupa de copii si cerem sprijinul dumneavoasta in rugaciune ca Domnul sa lucreze in inimile lor si samanta care este semanta in inimile lor sa incolteasca. Impreuna cu toate celelalte grupe de copii din toate punctele de misiune am hotarat ca o data pe luna sa organizam un eveniment in care toti copiii se vor intalnii si le va fi vestita Evanghelia.

Oamenii sunt deschisi in a fi vizitati si profitam de lucrul acesta cautand sa ducem dragostea lui Cristos in familiile lor. Multumim familiei de romani din SUA care se implica prin faptul ca atunci cand facem aceste vizite in casele oamenilor avem posibilitatea sa ii si binecuvantam cu alimente.
Luna Mai am sfarsit-o prin a-l vizita pe fratele Florin Sfetcu, misionar la Beciu, cu intentia de a-l recruta in oragizatia PIE.

Multumim tuturor partenerilor pentru rugaciunile voastre si sustinerea voastra!

Distribuie