Adrian Jurge iulie 2020

Aug 4, 2020Adrian Jurge, Din slujire

Pace dragii nostri!

Acum că unele restricții datorate virusului au fost ridicare, am hotărât împreună cu Dana să reluam atelierul de creație. Am avut un răspuns plin de entuziasm din partea tinerilor. Până la urmă noi vrem, nu doar să îi iubim pe tineri, ci să-i facem să ne iubească și ei pe noi.

Dacă o persoană cheie dintr-un grup de tineri îți oferă credit, acesta este un pas mare spre a ajunge la inima lor. Pentru acest lucru îi mulțumesc lui Dumnezeu deoarece prin Camy am ajuns să cunosc un grup frumos de tineri.

Alături de acești tineri am inițiat o acțiune de strângere de gunoaie din parcul Nicolae Romanescu, acțiune de voluntariat din care nu prea lipsește generația de astăzi. A fost o oportunitate să-i cunosc și să putem împărtășii unele din valorile comune, cum ar fi istoria antică în care se desfășoară faptele istoriei biblice.

Rugați-vă pentru mine și Dana să știm cum să continuam relația cu ei și să ne apropiem tot mai mult de inima lor.

De asemenea este nevoie de un grup solid de tineri creștini care să reprezinte un bastion al noii vieți și care să se reclame unui astfel de grup de tineri pentru ca Dumnezeu să lucreze în inima lor.

Mulțumim pentru rugăciuni
Adrian și Dana


Poze din Slujire


[simple_google_photos_grid album-url=”https://photos.app.goo.gl/FqZKmKnRJW9fUjJm8″ number-photos=”12″ number-photos-per-row=”2″ cache-interval=”0″]

Distribuie

Articole Recente

No Results Found

The page you requested could not be found. Try refining your search, or use the navigation above to locate the post.