fbpx

Alex Tudoroiu iunie 2022

Jun 23, 2022Alex Tudoroiu, Din slujire

?

Vreau în primul rand sa-mi exprim recunostiinta pentru ca iau parte la slujirile Bisercii Speranta, în lucrarea cu tinerii, în inchinare și în departamentul de misiune. Sunt binecuvântat și încurajat sa va știu împreună cu mine lucrători pentru Împărăția Lui!

În perioada primăverii am fost vizitati de o echipa a organizației GEM si împreună am putut organiza activități pentru tineri: promovare online a lucrării, invitații online dar și pe strada pentru evenimentele organizate. Am reușit ca prin aceste întâlniri sa cunoastem alți tineri care participa în prezent la activitatile organizate.

Tot in aceasta perioada, am reușit să impartasim Evanghelia prin discutii pe stradă. Va invit la rugăciune ca ori de cate ori facem acest lucru, tinerii sa vina la pocăință!
Am organizat si evenimente sportive si de relationare si am fost surprins sa vad ca aproximativ 15 -20 de tineri au participat. Câțiva tineri noi s-au hotarat sa participe si la taberele organizate in aceasta vacanta de vara unde vor avea o noua ocazie de a auzi Evanghelia. Ma rog ca Dumnezeu sa aducă rod!

Am avut ocazia sa slujesc și refugiați si sa ajut la cazarea acestora. Am văzut disperarea în ochii lor dar și nevoia de a fi ajutati. Am luat masa împreună, am vorbit despre Dumnezeu și i-am condus inspre locurile unde trebuiau sa ajungă.

În departamentul de inchinare, împreună cu Mihai, conducem programele si anumite evenimente ale bisericii. Am reușit sa împart echipa pe responsabilități prin planificare, începând de la proiectie, transmisie live și conducerea programelor de inchinare. Mulțumim pentru rugăciuni și încurajări.

Motive de rugaciune:

  • Ieșirea cu baietii- sa fie un timp de calitate și sa putem folosi acest timp pentru a vesti Evanghelia.
  • Tabara sportiva din Sighișoara- Dumnezeu sa aducă rod.
  • Tabara Catalyst – vor fi multi participanți noi – Il chemam pe Dumnezeu sa lucreze.
  • Lucrarea cu tinerii din orașul nostru – sa fie cu impact si o noua generație sa vina la Hristos, plini de pasiune pentru El.

Articole Recente

Alex Tudoroiu dec 2021

Alex Tudoroiu dec 2021

Ma bucur sa fiu parte la lucrarea lui Dumnezeu din Draganesti-Olt, desi recunosc ca a fost un an greu avand in vedere pandemia dar si teama, ingrijorarile, necunoscutele venite odata cu ea. Pana aici Dumnezeu a fost cu noi! Dupa o vara aglomerata in care am organizat...

Alex Tudoroiu aprilie 2021

Alex Tudoroiu aprilie 2021

Am inceput anul 2021 recunoscator ca Dumnezeu ne-a purtat in 2020, dar si increzator ca El vrea sa ne poarte in continuare. Glorie Lui! Planificari, intalniri, analize, decizii, framantari, munca, lupte, bucurii, dezamagiri, regrete, pocainta, dar si speranta…asa as...

Alex Tudoroiu ian 2021

Alex Tudoroiu ian 2021

Ma bucur sa slujesc un Dumnezeu atat de minunat care doreste ca fiecare sa beneficieze de mantuirea Lui! Ma bucur ca m-a chemat in slujirea Lui si ca El a pus in mine dorinta pentru tineri, sa ii vad ca vin la Hristos! Dumnezeu a crescut in mine o pasiune pentru...

Activitati vara 2020

Activitati vara 2020

A trecut si vara 2020, cu provocarile si greutatile ei, dar si cu ocaziile ei de a ne apropia mai mult de Dumnezeu si de a-L sluji. Trei activitati as vrea sa enumar care au fost planuite si organizate saptamanal in lucrarea Catalist, lucrare cu tinerii, in care sunt...