Ana Costea, Update Octombrie – Decembrie 2021

Jan 21, 2022Ana Costea, Din slujire

Dragi prieteni și parteneri,

Sper că această scrisoare vă va găseasca sănătosi, fericiti și binecuvântati. Apreciez părtășia de care ne bucurăm împreună în Domnul Isus Hristos si ma bucur ca ați luat parte cu credincioșie la lucrarea Domnului prin rugaciuni si incurajari.

Aș dori să împărtășesc cu voi despre lucrarea Domnului, in cele trei luni ale anului 2021.

Evanghelizare și ucenicie:

Am continuat să-mi conduc grupul mic în studiul Scripturii despre valoarea bisericii locale și importanța apartenenței la biserica locală. Am ieșit să împărtășim Evanghelia distribuind calendare, unde de mai multe ori am experimentat opoziție.

Intr-o zi, un bărbat a pretins că este de la primărie si mi-a poruncit să plec. L-am rugat sa se legitimeze, iar el a inceput sa ridice vocea si sa ma injoseasca adresandu-mi cuvinte urate. Un alt bărbat a furat cutia cu calendare, iar atunci când l-am strigat să se oprească, a dat cu piciorul in celelalte cutii, răspândind calendarele pe pamant, numindu-mă „Satana blestemata”.

Dar nu s-a oprit aici. M-a împins cu spatele într-un stâlp, ridicând mâna ca să mă lovească.Celalalt barbat l-a oprit, spunandu-i ca nu are voie sa se atinga de mine.

Zile întregi am fost traumatizată și mi-a fost frică să continui evanghelizarea pe stradă. Dar Dumnezeu m-a intarit, ajutandu-ma sa merg in continuare, împărtășind Vestea Bună.

Grupul de femei

Am ajuns la capitolul 9 din „Viata condusa de scopuri” de Rick Warren.

Ucenicie unu la unu

M-am întâlnit în mod regulat cu alte patru persoane (ucenicie unu la unu) pentru a le asculta problemele, abordându-le într-un mod biblic.

Evanghelizare și echipare, World Race

Am predat cursul „Cum sa-ti impărtășești credința” EE Romania, unei echipe WR care a lucrat cu noi timp de două luni. I-am învățat si cum să-și împărtășească în mod eficient mărturia, fiind relevanti pentru cultur noastra.

Am folosit ceea ce am învățat în evanghelizarea zilnică pe stradă, invitandu-i pe tineri la biserica pentru seri de închinare si de jocuri.

Evanghelizare prin clubul de engleza

Am început să adaug o scurtă poveste biblică în fiecare lecție de engleză.

Evanghelizare – Studentii E2E

. Am revizuit ursul evanghelizării pe care l-am predat anterior, „Cum sa-ti impartasesti credința”

· Am studiat împreună cartea „Fii sociabil” de John C. Maxwell.

· Evanghelizare pe strada – am pus in practica ceea ce am invatat dimineata.

Dorința mea pentru acest an este ca Dumnezeu să mă folosească și mai mult în viața oamenilor… ca și mai mulți necredincioși să audă Evanghelia și să pot echipa credincioșii să practice evanghelizarea. Roagă-te să rămân in dependenta de Dumnezeu.Vă mulțumesc foarte mult pentru timpul acordat, in citirea acestei scrisori!

Dumnezeu sa va binecuvinteze! Ana Costea

Distribuie

Articole Recente

No Results Found

The page you requested could not be found. Try refining your search, or use the navigation above to locate the post.