Viziune

Comani sa fie plin de cunostinta lui Dumnezeu, o comunitate de oameni care Il cunosc pe Dumnezeu, se inchina (botez, Cina Domnului, darnicie, rugaciune,  etc) si duc speranta lui Cristos, din Comani, pana la marginile pamantului.

Aprilie 2018 – Comani

May 2, 2018

HRISTOS A INVIAT !

Domnu-i bun si in veac tine indurarea Lui! In luna aceasta ne-am bucurat in mod deosebit de Sarbatoarea Pascala in timpul careia ne-am reamintit de dragostea lui Dumnezeu dovedita la cruce dar si de invierea Domnului Isus. Impreuna cu noi, am avut un frate drag din Maine,SUA, cu care am petrecut doua saptamani. A fost si este o incurajare pentru noi sa vedem inima lui plina de pasiune si dorinta de a face lucruri frumoase pentru Domnul. Prin trairea lui dar si prin cuvinte spune sub calauzirea Duhului Sfant, m-a incurajat extraordinar de mult in anumite domenii ale vietii mele. Suntem multumitori Domnului pentru toti cei care investiti in noi si in lucrarea din Comani.

Deasemenea, in Saptamana Mare am fost vizitati la Biserica Speranta din Draganesti, de o echipa din Indiana, SUA, condusa de fratele Cornel Stef. Am avut privilegiul de a lucra pentru o zi cu cativa dintre ei, timp in care s-a facut evanghelizare pe strada si vizite de casa. A fost un timp binecuvantat si am vazut calauzirea lui Dumnezeu in viata acestor oameni prin discutiile purtate de acestia cu oamenii vizitati.

La sfarsitul zile am incheiat printr-un eveniment pentru femei, condus de sora Mandi Cornett, la care au luat parte 30 de persoane. Chiar si aici am vazut interventia Lui divina pentru ca, fiind saptamana mare, am crezut ca femeile nu vor veni dar Domnul este bun. La sfarsitul intalnirii o femeie care statea chiar langa sotia mea, ii sopteste: “Parca femeia acesta (Mandi Cornett) imi descrie viata mea”. Rugati-va pentru Jeni, numele femeii, ca sa se hotarasca in a-L urma pe Domnul. In repetate randuri ea a fost cercetata de Dumnezeu dar ezita in a se hotara pentru El.

O alta familie, Nigel si Glenda din Anglia, au fost impreuna cu noi timp de o saptamana. Am facut vizite in casele oamenilor dar si o conferita in cadrul bisericii din Comani. FII LIBER, STAI LIBER,TRAIESTE LIBER a fost tema conferintei unde oamenii au aflat adevaruri care au eliberat multe inimii in tot acest timp.

A urmat PVT, timp in care am gazduit 5 frati si impreuna cu biserica Speranta din Draganesti am slujit pentru 2 zile in Craiova. In prima zi am fost in vizita la Penitenciarul de Minori din Craiova iar a doua zi am luat parte la un eveniment evanghelistic.

Multumim pentru sustinerea voastra in rugaciune si nu numai. Nu uitati ca sunteti parte la ceea ce Dumnezeu lucreaza in aceasta comunitate si intr-o zi veti primii si rasplata chiar din mana Domnului pentru tot ceea ce ati facut atat pentru noi dar si pentru lucrarea din Comani.

Aduc inaintea voastra cateva motive de rugaciune pentru care va puteti ruga in continuare:

-intelepciune in tot ceea ce facem

-protectia familie noastre

-avem nevoie de oamenii care sa se mute in Comani si care sa lucreze pentru largirea Imparatiei Lui aici

-nevoia unui microbuz de care sa ne folosim in transportarea oamenilor

-izolarea cladirii in care ne intalnim

-pentru lucrarea cu femeile – intelepciune pentru sotia mea sa stie cum sa conduca femeile deschise, pe calea Domnului

 

0 Comments

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Distribuie