Ascultând, cântând, împărtășind binecuvântările Domnului

Aug 2, 2022Daneasa, Din slujire

Ascultând, cântând, împărtășind binecuvântările Domnului copiilor, tinerilor și adulților, spre Slava Domnului!

“Iar sămânţa căzută în pământ bun este cel ce aude Cuvântul și-l înţelege; el aduce rod: un grăunte dă o sută, altul, șaizeci, altul, treizeci.”

Matei 13:23

Fiți binecuvântați toți copiii Domnului care aveți pe inima lucrarea Domnului și care ne susțineți atât în rugăciunile voastre cât și financiar, El sa reverse har de binecuvântare peste fiecare și lucrarea Domnului din Dăneasa să prospere!

Vrem să vă aducem un update din lucrarea din Dăneasa și să vă spunem că suntem așa de binecuvântați cu voi Poate nu sunteți fizic cu noi, dar ne susțineți în rugăciunile voastre și noi simțim puterea lui Dumnezeu cum ne ridică atunci când suntem încercați. Câteodată ne este greu să înaintăm, dar prin rugăciunile voastre El ne dă biruință.
Vă mulțumim frumos că ne sunteți alături. Vrem să vă asigurăm că simțim rugăciunile înălțate către Domnul prin biruințele pe care le primim. De ce spun asta? Deoarece anul trecut o echipa a răspuns rugăciunilor noastre și au venit să slujească . Le mulțumim lor, dar în special Domnului, pentru că și în acest an au răspuns chemării de a slujii din nou și dăm Slava Domnului pentru ei!
Împreună am organizat evenimente cu copii, tineri și adulți în care acestia au auzit despre dragostea lui Dumnezeu. Ne-am bucurat pentru ca au venit în numar destul de mare și au învățat versete biblice, cântece și apoi au urmărit un film creștin pentru fiecare vârstă. Au putut vedea astfel cum sa trăiești credință prin Isus Hristos!
Părinții sunt foarte entuziasmați, multumitori și de fiecare data noi le spuneam ca tot ce suntem si facem este doar prin Harul lui Dumnezeu.

Vrem sa va spunem si despre lucrarea săptămânală a lucrării cu copiii care continua prin Harul Domnului. Mariana este implicata și slujește Domnului si arata multa dragostea pentru copii. Ii mulțumim Domnului pentru ea . Domnul sa o binecuvinteze și va mulțumim ca o purtati în rugăciunile voastre! De aceea, va indemnam sa continuați sa va rugati pentru lucrarea Domnului din Daneasa si de asemenea și pentru lucrătorii Sai de aici!

Motive de rugăciune:

Va mulțumim și Domnul Isus sa va binecuvinteze pe fiecare în parte, va iubim în Hristos !

Va îndemnăm să vă rugați pentru următoarele motive :

  1. Pentru lucrătorii din Daneasa : Daniel (misionar coordonator), Mihaela (lucrător și învățător cu copiii, tinerii și femeile), Mariana (lucrător cu copiii și tinerii, sprijin social).
  2. Pentru o familie sau un membru care sa se alăture echipei de plantare.
  3. Pentru suport financiar in lucrarea cu copiii ,tinerii și adulții
  4. Pentru sprijin financiar al echipei
  5. Pentru sămânță care a fost plantata în inimile oamenilor, sa fie bună și roditoare !
Distribuie

Articole Recente

Misiune de la om la om

Misiune de la om la om

În nimeni altul nu este mântuire, căci nu este sub cer niciun alt Nume dat oamenilor în care trebuie să fim mântuiţi. Faptele Apostolilor 4:12 Este...

Zidim, cladim si ne bucuram

Zidim, cladim si ne bucuram

Evrei 3:6Dar Hristos este credincios ca Fiu, peste casa lui Dumnezeu. Si casa Lui suntem noi, daca pastram pana la sfarsit increderea nezguduita si...

Iubeste si slujeste – Aprilie 2023

Iubeste si slujeste – Aprilie 2023

Temeti-va numai de Domnul si slujiti-I cu credinciosie, din toata inima voastra, caci vedeti ce putere desfasoara El printre voi.  1 Samuel...