INIMI ÎNGHEȚATE 


Zilele acestea am constatat că nu contează cât ești de bătrân sau cât de frig este afară dacă ești flămând. Ești constrâns de situație să ieși ca să iți procuri hrana. Într-una din zile, Dumnezeu mi-a pus pe inimă să merg să propovaduiesc EVANGHELIA într-un loc unde se adună mai mulți oameni.

Am înțeles că trebuie să merg în piață, în niciun alt loc nu se adună așa de mulți oameni ca la piață. Deși era foarte frig afară, pe oamenii harnici și gospodari frigul nu a putut să-i împiedice să vină și să-și vândă produsele. Nici pe cei care doreau să cumpere ceea ce aveau nevoie, vremea de afară nu i-a împiedicat. Timpul petrecut în piață a fost un timp binecuvântat. Am întâlnit o mulțime de persoane deschise cărora am putut să le vorbesc și să le dăruiesc Noi Testamente și literatură creștină.

Printre aceste persoane am întâlnit o femeie care se vedea că ar avea nevoie de ajutor. După activitatea din piață, am vizitat câteva familii nevoiașe. M-am rugat Domnului ca El să mi le arăte. Am înțeles că una dintre familiile pe care urma să le vizitez, era chiar familia acestei femei. În vizitele pe care urma să le fac în decursul zilei, mi s-a alăturat o echipă de studenți din Timișoara. Ajunși acasă la familia femeii din piață, familie cu doi copii, ne m-am dat seama că într-adevăr acești oameni aveau nevoie să fie ajutați atât social cât și spiritual.

Îi mulțumim Lui Dumnezeu că am putut să îi ajutăm câte puțin din ambele puncte de vedere. După un timp de aproximativ patruzeci de minute petrecut cu această familie, am plecat trist și tulburat de faptul că oamenii sunt atât de greoi la minte. Parcă odată cu venirea iernii, le-a înghețat și inima și mintea ca să priceapă  nevoia de Dumnezeu, să înțeleagă că este mai important să își hrănească  sufletul mai mult decât trupul.

Cred că doar rugăciunile noastre ridicate către Dumnezeu le mai poate dezgheta inimile și mințile acestor oameni și a multora asemenea lor. Dumnezeu să vă binecuvinteze!

Poze din Slujire

[simple_google_photos_grid album-url=”https://photos.app.goo.gl/cJ992uSpfkKbAEzZ9″ number-photos=”12″ number-photos-per-row=”4″ cache-interval=”0″]

Distribuie