Luna februarie a fost o lună deosebită din punct de vedere climatic în comparație cu anii anteriori. Aproximativ toată luna cu excepția ultimelor cinci,șase zile a fost cald. Se putea spune că a venit primavara,însă ultimule zile ne-a făcut conștienți că iarna încă nu s-a terminat.

A început să bată un vânt puternic și ziua și noaptea. A fost ger și apoi a început să ningă, astfel s-a așternut peste pământ un strat de zăpadă de 40-50 de centimetri. Oamenii erau tulburați pentru că nimeni nu se mai aștepta să ningă. Am văzut tristețea din ochii oamenilor neajutoraț. Le-am ascultat problemele și necazurile cu care se confruntă și i-am îndreptat cu ochii spre Golgota.

Au fost cazuri unde a trebuit să îi ajutăm în nevoile lor și slăvit să fie numele Domnului că doar El a făcut posibil lucrul acesta. Unde a fost nevoie de îmbrăcăminte,le-am oferit îmbrăcăminte, unde a fost nevoie de lemne, hrană sau fân pentru animale, atât cât am avut posibilitatea i-am ajutat.

Trist este faptul că oamenii, datorită neajunsurilor, au căutat un refugiu nepotrivit și așa a ajuns ca alcoolul să pună stăpânire pe mințile lor.

Cunosc o familie cu nouă copii, cărora datorită băuturii, cei de la asistența socială le-au luat șapte copii. Acum mai au în grija lor doar un băiețel de un an și jumătate și o fetiță din cinci anișori. Acești doi copii rămași la părinții lor nu se pot bucura de o hrană normală pentru că părinții cheltuiesc pe băutură până și alocația acestor micuți. Știind toate acestea am hotărât cu ajutorul Domnului să îi ajutăm cumparandu-le lemne pentru iarnă. Pentru ca știam că oricând ar fi vândut lemnele pe băutură, am ales să depozitez lemnele la mine acasă si să le dau în fiecare zi doar strictul necesar.

Sunt multe asemenea cazuri și de aceea vă rugam să ne susțineți în rugăciune, astfel încât Dumnezeu să ne dăruiască înțelepciune să știm cum să abordăm fiecare caz în parte.

Vrem să vă mulțumim pentru toate rugăciunile înălțate pentru noi. Dumnezeu să vă binecuvinteze!

Distribuie