Binecuvântare cereasca

Jul 29, 2021Daneasa, Din slujire

Ieremia 17:7
“Binecuvântat să fie omul care se încrede în Domnul și a cărui nădejde este Domnul!”

Pace dragii nostri,

Ii mulțumim lui Dumnezeu pentru aceasta perioada de vara și pentru dragostea Lui. Ne bucuram deplin de toate binecuvântările Domnului, de purtarea Lui de grijă în viata noastră dar și în lucrarea Sa !
Ii mulțumim Lui pentru voi și pentru ca știm ca ne sunteți alături în lucrarea Lui, Fiți binecuvantati!
Domnul fie lăudat pentru ca este un Dumnezeu mare, iubitor, iertător și plin de bunătate!

Vrem sa va spunem despre doamna Maria ,vecina noastră despre care v-am vorbit în scrisoarea trecuta și despre faptul ca era foarte bolnava . Am continuat sa mergem sa o vizitam, ne-am rugat cu ea și pentru ea. Era speriata de faptul ca simte ca îi este din ce în ce mai rau si spunea ca ii este frica și ca a strigat la Dumnezeu și ca nu o aude. Ne-a rugat sa ne rugam noi ca poate pe noi Dummezeu ne asculta. I-am spus ca o aude și ca trebuie sa se încreadă în El din toată inima ei! A fost ultima oara când am vazut-o lucida și cooerenta în vorbire apoi peste doua zile din cauza bolii avansate a făcut atac cerebral și în 3 zile a murit. Ne pare rău pentru ca nu s-a împăcat cu Domnul. Am fost si încă suntem foarte tristi pentru ca am văzut cum se stinge și nu L-a primit pe Domnul în inima ei. Este o durere sufleteasca foarte mare pentru noi pentru ca am indragit-o. Acum suntem alături de soțul ei si ne rugam cu el, vorbim cu el ori de cate ori avem ocazie. Ne-am bucurat ca si-a exprimat dorința sa vina la programele de biserica, sa asculte Cuvântul Domnului. Ne rugam pentru mântuirea Lui.

Am avut binecuvântarea și bucuria de a vizita o proaspătă mamica care a născut al patrulea băiețel. Sunt o familie destul de nevoiasa și nevoile lor sunt mari și òri de câte ori avem ocazia mergem la ei și ii ajutam cu ce Domnul ne da pentru ei: alimente, haine, încălțăminte, etc. Am fost împreună cu Mariana sa ii ducem alimente și hăinuțe pentru cel micuț. Au fost foarte bucuroși și multumitori și dorim sa ne implicam mai mult în viata lor! Ne rugam Domnului pentru înțelepciune și ajutor. Ei ar avea nevoie de o mașină de spălat pentru hăinuțele copiilor și pentru familia lor numeroasa!

De asemenea, ne bucuram sa o vedem pe doamna Florica, mama Marianei ca este mai bine. Ea urmează tratament și face investigații pentru a vedea de unde a pornit metastaza deoarece despre tumora de la cap medicii au spus ca este un pui și asta înseamnă că are cancer malign. Ne bucuram ca în ciuda faptului ca este în starea aceasta, are o dorința mare de a continua sa vina la programe ca să asculte Cuvântul Lui Dumnezeu. Este încurajată și spune ca Il iubește pe Domnul și ca în El se încrede! Ne rugam pentru mântuirea ei, încă nu a luat nici o hotărâre în a-L urma pe Domnul. Este minunat sa o vedem asa încrezătoare și doritoare după cuvântul Lui Dumezeu .

Motive de rugăciune:

  • Continuați sa va rugati pentru familia Marianei Vlad, ca Dumnezeu sa se atingă de sufletele celor din casa ei, mama (Florica), sora (Vali) și fratele (Emi)- pentru mântuirea lor și pentru vindecare în dreptul mamei lor.
  • Rugați-vă și pentru soțul Mariei, femeia care a decedat, (Mihai) și care este în suferință după moartea ei, pentru mântuirea Lui.
  • Rugați-vă pentru familia Gogea – copilașul cu care Dumnezeu i-a binecuvântat și pentru nevoile lor materiale cât și spirituale.
  • De asemenea, rugați-vă și pentru tinerii nostri – dorim în aceasta vara sa facem o tabăra în care sa petreacă mai mult timp în studierea Cuvântului Lui Dumnezeu si sa învețe și importanta rugăciunii.
  • Rugati-va și pentru noi – ca Dumnezeu sa ne dea putere și înțelepciune în lucrarea Lui și sa nu lasăm dezamăgirile sa ne copleșească, ci sa ne lăsăm purtați de Duhul Lui Dumnezeu.
  • Rugati-va de asemenea și pentru suport financiar pentru ca lucrarea Domnului sa progreseze.

Va multumim ca ne sunteți alături și va iubim! Ne dorim ca Domnul Isus sa va binecuvinteze pe fiecare dintre voi și de asemenea, și pe familiile voastre, cu credincioșie, bunătate, iubire ,iertare iar bucuria Lui sa domneasca în inima voastre!

Articole Recente

Vestea Buna este  pentru toți

Vestea Buna este pentru toți

Vestea buna este  pentru toți, pentru copil, tânăr și adult.Fiți binecuvântați dragi frați și surori în Hristos ! Prin Harul Sau și cu ajutorul Domnului am avut echipa "Cinema pe Roti ",o echipa deosebita de tineri  cu care am făcut programe cu copiii,...

Dumnezeu este cu tine în suferință

Dumnezeu este cu tine în suferință

Psalmul 16:1-2 Păzește-mă, Dumnezeule, căci în Tine mă încred!Eu zic Domnului: „Tu ești Domnul meu, Tu ești singura mea fericire!” Pace dragilor și Domnul Isus sa va dea multe binecuvantari de sus și multa sănătate .Vrem sa va povestim despre trei femei pe care le-am...

Bucuria de a spune copiilor despre Isus

Bucuria de a spune copiilor despre Isus

Am avut bucuria de a spune copiilor despre dragostea lui Dumnezeu în săptămâna aceasta, înainte de sărbătoarea Paștelui! Fiindcă Dumnezeu este bun, a ingaduit sa avem vreme frumoasa, ne-a păzit de accidente sau de alte restrictii din partea autorităților. Slava Lui !...