CHIAR DACA…….EU TOT MA VOI BUCURA!

Nov 21, 2020Comani, Din slujire

Dragi nostril frati si surori, va binecuvantam in Numele Domnului Isus cu multa pace, bucurie si sanatate.

Asa cum spune Habacuc in capitolul 3:17-18:

 ,,Chiar daca…..eu tot ma voi bucura in Domnul”.

Si pentru noi a fost o bucurie sa sarbatorim cu biserica Sarbatoarea Multumirii, chiar daca a fost diferit de celelalte dati. Intodeauna cand sarbatoream ,,Sarbatoarea Multumirii” obisnuiam ca la sfarsit sa luam masa impreuna si oamenii erau foarte incantati. De data aceasta nu am mai putut face la fel dar cu toate acestea tot ne-am bucurat impreuna si am multumit Domnului pentru credinciosia Lui.

In cadrul proiectului ,,Adopta o familie“, familia Vesela si familia Fesana au fost binecuvantate cu alimente. Vrem sa multumim acelor familii care ani de zile au daruit constant pentru sustinerea proiectului.

Domnul sa binecuvinteze si Asociatia,,Speranta Pentru Comunitate” din Draganesti, prin care am fost binecuvantati cu haine pe care le-am distribuit oamenilor din comunitatea noastra.

Am fost vizitati de o echipa din Cluj si respectand masurile care au fost impuse, am vizitat oamenii in viata carora investim in mod intentionat. Chiar daca am purtat masti pe fata, am pastrat distanta si am stat in curtile lor unde era frig, am fost binecuvantati sa vedem bucuria oamenilor. Oamenii si-au spus “oful” si au cerut sprijin in rugaciune.

Scoala nu se mai desfasoara in aceleasi conditii iar totul a trecut in mediul online. In acest context, Dumnezeu a adus multa bucurie binecuvantand aproximativ 30 de copii cu ghiozdane echipate cu rechizite si dulciuri. Multumim familiei care a daruit si s-a lasat folosita de Dumnezeu.

Motive de rugaciune:

  • -intelepciune in toate lucrurile
  • -usi deschise in a vesti Evanghelia
  • -protectia familiei mele
  • -oamenii sa inceapa sa caute Fata Domnului

Poze din Slujire

Google Photo
Google Photo
Google Photo
Google Photo
Google Photo
Google Photo
Google Photo
Google Photo
Google Photo
Google Photo
Google Photo
Google Photo

Articole Recente

Share
Share