fbpx

Chiar daca nu cunosti planul lui Dumnezeu in detaliu, lasa-te condus de El

Jul 7, 2021Comani, Din slujire

Dumnezeu este minunat in felul in care lucreaza si ce-mi se pare mie extraordinar este ca noi putem vedea lucrarea lui Dumnezeu intr-o anumita situatie din viata noastra, dupa ce s-a realizat iar in schimb, El o vede inaintea de a fi realizata. De aceea este important sa avem incredere in Dumnezeu, in planul Sau, chiar si atunci cand nu intelegem si sa actionam asa cum El ne calauzeste.

Luna aceasta am dus familiile de albine la cules de miere in Barbatesti, undeva in judetul Valcea. Am pus albinele in gradina unei femei cu care ne-am inteles in prealabil. In timp ce lucram impreuna cu sotia,la albine, din gradina vecina a coborat de undeva, de pe deal, un magar. In prima faza albinele nu au avut nici o probleme cu magarul dar pe la mijlocul zilei, cand a inceput sa fie foarte cald, magarul a venit chiar langa gardul unde erau puse albinele noastre si bine inteles ca sute de albine au inceput sa-l intepe. Am incercat sa-l facem sa plece si am facut tot ce am putut sa-l scapam. Nu cunosteam proprietarul magarului dar cunosteam o alta persoana din sat, asa ca am contactat persoana respectiva. Omul a sunat proprietarul magarului si in cele din urma acesta a venit si a luat magarul. A venit medicul veterinar, i-a facut tratament, am platit eu tratamentul si parea ca magarul isi revine. Am plecat acasa cu sotia iar dimineata urmatoare, omul pe care-l cunosteam in sat, m-a anuntat si m-a anuntat ca magarul a murit. Am inceput sa dau telefoane si sa ma interesez daca legal sunt vinovat sau nu. Din punct de vedere legal, am procedat exact asa cum cere legea in ceea ce priveste amplasarea unei stupine, deci nu aveam nici o vina. Legea era de partea mea dar in timpul in care cautam sa vad ce anume vrea Dumnezeu sa fac in situatia de fata, am inteles ca El imi cere sa fiu parte la necazul acestui om platindu-i magarul. Am plecat cu sotia si cand am ajuns acolo, omul era impreuna cu familia pe care o cunosteam ,chiar in apropierea stupinei noastre. Am mers la el si chiar daca era negru de suparare am dat mana cu el si mi-am exprimat parerea de rau pentru ceea ce s-a intamplat. I-am explicat omului ca din punct de vedere legal am respectat tot ceea ce mi se cere pentru amplasarea unei stupine, ca sunt nevinovat din punct de vedere legal si ca orice demers pe care-l va face impotriva mea il va pierde. Insa Dumnezeu ne invata sa fim altfel. I-am dat banii pe magar si omul s-a inseninat la fata si asa am putut fi o marturie vie pentru Cristos, slavit sa fie Numele Lui. Ne-a costat un magar ca mireasma lui Cristos sa fie raspandita in localitatea aceea, pentru ca a doua zi, deja se vorbea in sat despre cum a fost rezolvata problema cu magarul.

Ne-am bucurat sa vedem acesta lucrare minunata si cine stie pentru ce a pregatit Dumnezeu terenul in locul acela. Dumnezeu are planul Lui. Noi nu stim dar avem incredere in El. Am invatat ca uneori trebuie sa fim gata sa platim, chiar si pe nedrept, pentru ca mireasma lui Cristos sa se imprastie in mijlocul oamenilor. Unii samana, altii secera dar Dumnezeu este Cel care face sa creasca!

Multumim celor care sunteti alaturi de noi si sunteti parte la lucarea de aici.

Rugati-va in continuare pentru:

  • oamenii din Barbatesti ca Domnul sa le lumineze si lor viata
  • oamenii din Comani sa inceapa sa caute fata Domnului
  • intelepciune in toate deciziile pe care le luam
  • protectia divina a familiei noastre

Fiti binecuvantati!

Poze din Slujire

Articole Recente

Ucraina și de ce ???

Ucraina și de ce ???

In vremurile in care ne aflam, imi vin in minte doua versete care redau foarte bine starea inimilor noastre

Raport Misiune Decembrie 2021

Raport Misiune Decembrie 2021

In vremurile in care ne aflam, imi vin in minte doua versete care redau foarte bine starea inimilor noastre

Slujire august 2021

Slujire august 2021

In vremurile in care ne aflam, imi vin in minte doua versete care redau foarte bine starea inimilor noastre