Octavian Ciudesnic

MISIONAR FLORU, ICOANA, URSOAIA

Numele meu este Ciudesnic Octavian-Florin, sunt nascut pe 2 iunie 1992 in Tulcea, unde am copilarit si am cunoscut-o pe aleasa inimii mele. Prin harul lui Dumnezeu pe 2 august 2014 ne-am casatorit, avem un baietel pe nume Caleb, si ne dorim mult ca prin viata noastra sa raspandim Evanghelia lui Cristos.

În perioada în care au loc întâlnirile de studiu biblic săptămânale ale bisericii, ne întâlnim la mine acasă și avem discuții despre Vestea Bună a mântuirii și despre implicațiile ei în viețile noastre. 

In vara anului 2007, intr-o tabara crestina, Dumnezeu mi-a schimbat viata si m-a facut un copil al Sau. In anul 2009 L-am marturisit in apa botezului, iar din anul 2010 am inceput sa inteleg ca Dumnezeu ma cheama in lucrarea Sa. In aprilie 2015 am ajuns pentru prima data in lucrarea din Oltenia, dupa care am continuat sa venim timp de 2 ani pentru a sustine lucrarea din comuna Icoana, iar in luna mai 2017 ne-am mutat definitiv in aceasta comuna. Dumnezeu ne-a vorbit, ne-a chemat si ne-a binecuvantat. (Exod 33:15).

Despre Lucrare

Activități: Coordonare lucrare din Icoana, lucrare cu copiii, implicare sociala, Evanghelizare, ucenicie.

Comuna Icoana este situata la limita de est a judetului Olt, pe malul drept al raului Vedea si are in componenta sa satele: Icoana, Floru si Ursoaia. Populatia comunei se ridica la aproximativ 2000 de locuitori. Din punct de vedere etnic, in proportie de 94.52 % sunt romani, iar din punct de vedere confesional 94.05 % sunt ortodocsi. Comuna are scoala cu clasele I-VIII avand in cele trei sate aproximativ 200 de copiii.

Viziune

Impreuna cu credinciosii din comuna Icoana, vrem sa fim un trup viu al lui Cristos care raspandeste Evanghelia lui Cristos la orice faptura din localitate si din restul lumii (Marcu 16:15).

Misiune

Prin zidirea spirituala a Bisericii, ucenicie, proiecte evanghelistice si sociale sa ducem Evanghelia la orice faptura din comuna Icoana.

Strategie

Prin ucenicizare si recrutate sa formam o echipa care dezvolta, intretine si administreza proiecte care duc la indeplinirea viziunii noastre (lucrarea cu copii, lucrare cu tinerii, evanghelizare pe strada, proiecte sociale, vizite pastorale)

Oportunitati de implicare

  • Rugaciune, incurajare, sustinere financiara, promovare
  • Lider de inchinare Floru si Icoana
  • Evanghelist comuna Icoana
  • O familie misionara
  • Voluntariat

NOUTĂȚI DIN SLUJIRE

SUSȚINRE

RUGACIUNEA, SPRIJINUL SI INCURAJARILE VOASTRE NE AJUTA SA MERGEM MAI DEPARTE !

Misune Olt

Misune Dolj

Misune Teleorman

Tel. +40 755 865 212
Email : ciudesnic@gmail.com