fbpx

Costea Alexe

Misionar, Slujitor Comani

Familie : Costea Alexe, Petra Veronica, Miriam Ioana Iudita, Priscila, Josua si Petru Emanuel.

Numele meu este Costea Alexe, sunt nascut pe 25 octombrie 1981 in Alba Iulia unde am copilarit si mi-am petrecut adolescenta. La varsta de 20 de ani Dumnezeu mi-a intersectat calea si L-am rugat sa-mi devina Mantuitor si Domn.

Am inteles chemarea lui Dumnezeu la slujire si m-am implicat impreuna cu grupul meu de studiu care m-a ajutat sa ma integrez in biserica in diferite activitati de slujire.

In 2002 dupa ce am vizitat de mai multe ori pe fratele meu, Raul Costea, in lucrarea din Oltenia, am inteles ca Dumnezeu ma vrea aici.
Pe 30 septembrie 2002 m-am mutat in Oltenia ca sa il ajut in slujire. In 2004 am avut harul sa ma casatoresc cu Veronica si impreuna am fost binecuvantati de Dumnezeu cu 4 copii.

Prin anumite circumstante Dumnezeu ne-a vorbit mie si sotiei mele sa ne mutam in Comani si sa plantam o biserica. Dumnezeu ne-a dat o viziune pentru Comani.

DESPRE LUCRARE

Descrierea localitatii : Comani are aproximativ 4000 de locuitori si este cartier de case al orasului Draganesti-Olt. Se remarca prin oamenii curajosi care au cazut la datorie devenind astfel eroi.

Viziune

Viziunea lui Dumnezeu este ca localitatea Comani sa fie plina de cunostinta lui Dumnezeu. Sa fie
o comunitate de oameni care Il cunosc pe Dumnezeu, se inchina prin (botez , Cina Domnului, darnicie, rugaciune,  etc) si duc speranta lui Cristos din Comani pana la marginile pamantului.

Misiune

Misiunea noastra este  sa implinim nevoile spirituale si materiala ale oamenilor din Comani.

Strategie

Vrem sa ducem misiunea la indeplinire prin persoane (misionari) care au proiecte (evanghelistice sau sociale) si parteneri care sa fie partea la slujirea noastra.

Activitati lucrare: Coordonare echipa Comani, evanghelizare, ucenicie, grup celula, conducere biserica, implicare sociala, supraveghere lucrarilor pentru copii si  femei, coordonare grup de rugaciune.

NOUTĂȚI DIN SLUJIRE

Susține

Rugaciunea, sprijinul si incurajarile voastre ne ajuta sa mergem mai departe !

Misune Olt

Misune Dolj

Misune Teleorman

Contact
Tel. +40743 119 025
Email : c_alexe2003@yahoo.com