Binecuvantam pe Cel care ne-a chemat la aceasta lucrare de a vesti oamenilor Evanghelia. Dumnezeu este Cel care ne intareste zi de zi, ne sprijina si ne da har in toate.

Luna februarie a fost o luna in care am cautat sa fac vizite pastorale fratilor, incurajandu-i pe calea Domnului dar am avut si bucuria de a merge in vizite impreuna cu frati din biserica la nea Paul, un apartinator al bisericii noastre .Am avut un timp binecuvantat in care am putut sa vad cum Dumnezeu lucreaza in inimile unor oameni prin experientele traite in trecut de noi dar si cat de bine putem intelege o anumita situatie in viata cuiva atunci cand in trecut ai fost si tu in aceeasi situatie. .Slavit sa fie Domnul !

Nea Paul este un om vaduv. Creste singur un copil de 14 ani, de la varsta de aproximativ 9 ani si nu are nici curent electric. In urma cu 3 ani, fratele Marin a avut curentul taiat pentru 2 ani si trecand prin greul acesta a putut intelege intr-un fel greul lui nea Paul si in acelasi timp l-a incurajat sa se increada in Dumnezeu pentru ca doar El poate sa iti dea bucurie si o inima multumitoare chiar daca situatia lui este una grea.

Tot luna aceasta am fost plecat impreuna cu cativa frati din biserica in zona Banatului unde am prezentat nevoia de lucratori si programul de echipare al lucratorilor E2E  ,program coordonat de fratele Costea Raul prin organizatia PIEI.

Rugati-va si pentru lucrarea cu copiii ca Dumnezeu sa lucreze in inimile lor si sa le lumineze mintile incat ei sa ajunga sa inteleaga ca au nevoie de Isus. Sunt copii care provin din familii unde nici nu se discuta despre Dumnezeu dar este extraordinar faptul ca nu li se interzice de catre parinti sa participe la programele noastre si asftfel ei pot auzi Evanghelia.
Aduc inainte voastra un motiv de rugaciune in ceea ce priveste situatia mai multor familii din comunitatea noastra. Stim ca diavolul doreste sa desparta cat mai multe familii si din nefericire a reusit cu cel putin 3 familii pe care le cunoastem.
Rugati-va ca acesti oamenii sa-L cunoasca pe Dumnezeu, sa-L lase pe El sa le conduca vietile dar si sa-i reuneasca astfel ca Numele Lui sa fie glorificat.

Rugati-va si pentru:
-protectia familiei mele
-mantuirea oamenilor
-legaturile celui rau cu care ii tine legati pe oameni sa fie rupte
-finalizarea constructiei, izolarea cladirii
-un microbuz de care sa ne putem folosi atunci cand transportam oameni

Multumim pentru sustinere voastra si Domnul sa va binecuvinteze in umblarea voastra cu El!

Distribuie