Ce bine este sa te stii in voia lui Dumnezeu, in locul hotarat de El pentru tine si in lucrarea la care El te-a chemat. El este Cel care ne incurajeaza, ne ridica si ne adaposteste la umbra aripilor Sale. Binecuvantat sa fie Numele Dumnezeului nostru Cel Atotputernic! In fiecare zi ne da puteri noi si ne rugam ca El sa ne foloseasca spre slava si spre gloria LUi in Comani.

Anul acesta, cu ocazia zilei de 8 martie am organizat un eveniment mai restrans in care am vrut sa incurajam in mod deosebit femeile care vin regulat la biserica de-a lungul anului. Am discutat despre nevoia principala a barbatului, respectul, dar si despre nevoia principala a femeii care este dragostea. Femeile au fost placut surprinse sa afle lucruri noi la care nu s-au gandit pana atunci, si au mers acasa cu invataturi noi pe care si-au dorit sa le aplice in viata de familie. Diavolul loveste mult in familiile din jurul nostru, de aceea cautam sa ducem in casele lor adevarul lui Dumnezeu legat de familie. Multi traiesc in familie ca doi straini, o iubire conditionata, o slujire a celuilalt din obligatie, ceea ce foarte dureros.

Impreuna cu cativa tineri veniti din SUA am facut si vizite in casele oamenilor, timp in care acestia si-au spus marturia despre cum au devenit ei crestini si au incurajat oamenii la o relatie personala cu Isus. Despre Dumnezeu, cei mai multi din comunitatea noastra cunosc multe lucruri,

dar le lipseste cu desavarsire acea relatie personala cu Isus de care avem nevoie fiecare dintre noi.

Domnul sa aiba mila de ei !

Aduc inaintea voastra si nevoia de un lucrator cu copiii. Sotia mea, Veronica, face lucrarea cu copiii in fiecare sambata, in cadrul unui program, dar vedem si nevoia unui program After School, unde copii sa fie ajutati la lectii. Am vazut si faptul ca unii intre ei au nevoie de mai mult decat un program o data pe saptamana. Rugati-va ca Domnul sa lucreze si sa aduca cel putin un lucrator cu copiii in echipa noastra. Ar fi de mare binecuvantare in lucrarea cu copiii din Comani.

Multumim pentru ca sunteti parte la lucrarea din Comani. Domnul sa va rasplateasca si sa va binecuvinteze atat pe voi cat si pe familiile voastre.

Motive e rugaciune
-intelepciune in tot ceea ce facem
-protectie peste familia noastra
-finalizarea constructiei
-un microbuz pentru lucrare

Poze slujire

Distribuie