Comani Martie 2020

Mar 31, 2020Comani

Salutari din Comani, dragi frati si surori 

In vremurile in care ne aflam imi vin in minte doua versete care redau foarte bine starea inimilor noastre ca familie.

,,De alta parte, stim ca toate lucrurile lucreaza impreuna spre binele celor ce iubesc pe Dumnezeu si anume spre binele ce sunt chemati dupa planul Sau” (Romani 8:28)

si versetul

,,Carnea si inima pot sa mi se prapadeasca: fiindca Dumnezeu va fi pururea stinca inimii mele si partea mea de mostenire”.

In mijlocul acestei furtuni, corona virus, care a cuprins intreaga lume, am ales sa ne focalizam pe a cauta in continuare fata lui Dumnezeu si in a duce speranta lui Cristos in mijlocul oamenilor chiar si in aceste vremuri. Ne-am propus sa aratam dragostea lui Cristos printr-o slujire practica dar in acelasi timp cu responsabilitate avand in vedere masurile trasate de autoritati in dreptul fiecarui cetatean.

Oamenii sunt indemnati sa stea cat mai izolati si sa nu iasa afara doar daca au o nevoie, dar sunt oameni care sunt batrani si nu se pot deplasa. Sunt familii unde sotia ingrijeste de sotul imobilizat la pat, sunt persoane batrane care au probleme cardiace si sunt cuprinse de frica acestui virus. Odata ce l-au contactat, persoanele in varsta cu probleme de sanatate, nu au sanse mari de supravietuire. Pe acesti oameni cautam sa ii ajutam in mod special. Le cumparam alimente, le lasam in fata portii si apoi din masina ii chemam sa vina sa isi ridice pachetul.

Cateodata, suntem si noi emotionati pana la lacrimi cand ii dedem plangand in fata portii, neavand nici un fel de speranta. Domnul sa aibe mila de ei si sa aduca in vietile lor si lumina intelegerii Evangheliei.

8 Martie

Ultimul eveniment organizat, inainte de a incepe raspandirea virusului, a fost cel de pe 8 martie cand am sarbatorit Ziua Mamei. Impreuna cu un grup de surori din Cluj si Sebes, orase din nordul Romaniei, am organizat o intalnire unde am avut harul sa impartasim Evanghelia cu aproximativ 30 de femei.
Rugati-va pentru aceste femei ca inima lor sa fie atinsa de Duhul lui Dumnezeu si situatia de acum sa fie folosita de Dumnezeu pentru mantuire lor.

Rugati-va si pentru noi:

  • Domnul sa ne dea intelepciune in slujire
  • protectia familiei mele
  • Domnul sa aibe mila de Romania
  • in aceste vremuri oamenii sa inceapa sa caute Fata lui Dumnezeu

Multumim si apreciem rugaciunile voastre si vrem sa stiti ca si voi sunteti in rugaciunile noastre.

Poze din Slujire

Google Photo
Google Photo
Google Photo
Google Photo

Articole Recente

Comani August 2020

August Comani 2020

Va binecuvantam ,in Numele Domnului Isus ,pe toti cei care sunteti implicati intr-un fel sau altul in lucrarea din Comani. Stim ca tot ceea ce faceti, faceti ca pentru Domnul de aceea rasplata voastra va fi o rasplata vesnica, pe care o veti primii de la Insusi Domnul...

Comani August 2020

In pandemie Comani 2020

In vremurile in care ne aflam, imi vin in minte doua versete care redau foarte bine starea inimilor noastre

Sarbatori binecuvantate dec 2019

Sarbatori binecuvantate dec 2019

Prin harul lui Dumnezeu, am ajuns la finalul anului 2019, si nu putem spune decat: Slavit sa fie Domnul pentru credinciosia Lui si pentru faptul ca ne-a facut parte la ceea ce face EL in Comani. Facand o retrospectiva a anului 2019, ne-am bucurat sa vedem cum Dumnezeu...

Share
Share