Comani Nov 2019

Dec 10, 2019Comani

Nu obosi in a semana!

Cuvantul lui Dumnezeu este samanta care odata ce este semanata aduce rod, asa cum Biblia spune. Inima omului este ogorul, pentru care se merita sa iti investesti timpul, energia si chiar banii tai. Nu se compara cu nimic, momentul in care o persona in care ai investit poate ani de zile, se preda lui Dumnezeu si incepe o viata traita in ascultare de Cuvantul Lui.

Veronica Costea

Am avut bucuria, luna aceasta, sa petrec un timp binecuvantat cu sora Gabi Stef si sora Judy, in cadrul unei mici intalniri, unde am invitat cateva femei in care investim de ani de zile si pe care nadajduim sa le vedem intr-o zi predandu-se Celui care si-a dat viata ca ele sa aiba viata. Punand intrebari textului biblic pe care l-am studiat, femeile au fost incantate si au fost incurajate ca oricine poate face lucrul acesta, singur acasa, daca vrea.

Costea Alexe

Este o valoare pentru noi studierea Scripturii si de aceea, saptamanal, ne intalnim si discutam mai profund mesajul care este predicat duminica dimineata la biserica.

Marian si Carmen Popa sunt o familie in care investim in mod intentionat. La inceputul relatiei mele cu Marian, respingea orice discutie despre Dumnezeu si vorbeam doar despre apicultura. I-am spus sotiei mele ca atunci cand ceea ce ii spun despre apicultura se va intampla in stupina lui, va crede si ceea ce ii voi spune despre Dumnezeu. Am fost placut surprins ca dupa aproape 3 ani, a venit la mine cu intrebari legate de Scriptura. In ultima vreme nu imi mai spune domnul Alexe, ci frate Alexe si la fel ma adresez si eu catre el. Rugati-va pentru ca Duhul Sfant, care face acesta lucrare in el, sa se fructifice in mantuirea lor.

Familia Vesela si familia Fesana au fost binecuvantate si luna acesta. Multumim celor care dau dovada de credinciosie fata de Dumnezeu, in primul rand si fata de aceste familii care sunt parte din proiectul: Adopta o familie.

Prin toate activitatile pe care le facem, dorim sa fim o lumina, sa fim un indicator care arata spre El, Cel care merita ca orice genunchi sa se plece inaintea Lui.

Multumim celor care ne sprijiniti in rugaciune, celor care va implicati mai mult decat atat, celor care va faceti timp si trimiteti un mesaj de incurajare, celor care va implicati financiar. Domnul sa va binecuvinteze si sa va rasplateasca!

Motive de rugaciune:

-Marian si Carmen-mantuire
-mantuire pentru femeile cu care lucram
-achizitionarea unui microbuz de care sa ne putem folosii in lucrarea pe care o facem
-familia Vesela si familia Fesana- mantuire
-finalizarea constructiei unde ne intalnim ca biserica

Poze din Slujire

Google Photo
Google Photo
Google Photo
Google Photo

Articole Recente

Comani August 2020

Comani August 2020

In vremurile in care ne aflam, imi vin in minte doua versete care redau foarte bine starea inimilor noastre

Comani Martie 2020

Comani Martie 2020

In vremurile in care ne aflam, imi vin in minte doua versete care redau foarte bine starea inimilor noastre

Sarbatori binecuvantate dec 2019

Sarbatori binecuvantate dec 2019

Prin harul lui Dumnezeu, am ajuns la finalul anului 2019, si nu putem spune decat: Slavit sa fie Domnul pentru credinciosia Lui si pentru faptul ca ne-a facut parte la ceea ce face EL in Comani. Facand o retrospectiva a anului 2019, ne-am bucurat sa vedem cum Dumnezeu...

Share
Share