Poze din slujire

Laudam pe Dumnezeu pentru ca si in luna aceasta ne-a daruit experiente minunate cu El in lucrare.

Pentru ca suntem incredintati ca biserica creste in mod vizibil in grupe mici, si noi am inceput luna aceasta grupul in care ne intalnim toti cei care vor sa cunoasca mai mult Cuvantul lui Dumnezeu. Domnul sa lucreze tot mai mult in inimile noastre si sa puna in noi. ca biserica, dorinta de a ne apropia tot mai mult de El.

Un grup de tineri din Cluj, au raspuns chemarii lui Dumnezeu, aceea de a veni in Oltenia, in Comani sa slujeasca potrivit cu darul fiecaruia. Copiii au avut parte de un program special organizat pentru. Am facut si vizite in case iar cei care ne-au primit s-au bucurat mult. Duminica dimineata ne-am intalnit ca biserica si ne-am inchinat inaintea Domnului prin rugaciuni, cantari si marturii. Fratele Vlad a adus invatatura din Cuvantul Domnului. Tot prin acest grup au venit si binecuvatari materiale si oamenii au putut primii alimente si haine. Slavit sa fie Domnul !

Dumnezeu ne cheama in a le vesti oamenilor Evanghelia. Luna aceasta am slujit impreuna cu un grup de frati si surori  in lucrarea din Icoana. Am mers pe strada si am impartit invitatii pentru un eveniment organizat la biserica in cadrul caruia oamenilor li s-a vorbit despre Isus si au primit ochelari de citit in Numele Domnului.

Multumim Domnului ca a ales ca un grup de copii sa fie binecuvantati  odata cu inceperea anului scolar. Acestia au primit  ghiozdane si rechizite. In luna aceasta am avut cu noi si o echipa de la WR si am putut face cu ajutorul Domnului aproape in fiecare zi, timp de o ora si jumatate, lectii de engleza.

Multumim celor care sunteti alaturi de noi in lucrare. Chiar daca nu sunteti fizic aici cu noi, prin faptul ca ne purtati in rugaciunile voastre, va implicati in diferte feluri.  Rugaciunea va face parte la lucrarea din Comani.
Continuati sa va rugati pentru: familia noastra- ca Domnul sa ne pazeasca in continuare, biserica sa creasca atat spiritual cat si numeric, pentru lucratori, pentru izolarea cladirii in care ne intalnim, pentru un lucrator pentru programul After School pe care vrem sa-l incepem.

Fiti binecuvantati si Domnul sa fie cu voi in tot ceea ce faceti!

[su_button url=”https://bisericasperanta.ro/comani” background=”#509b97″ size=”4″ icon=”icon: arrow-left” text_shadow=”0px 0px 0px #000000″]Inapoi la pagina Comani[/su_button]

Distribuie