Str. Nicolae Titulescu, Nr. 166, Drăgănești-Olt

Alexe Costea

Misionar în Comani

Alexe Costea

Chemarea lui Dumnezeu

Numele meu este Costea Alexe, sunt nascut pe 25 octombrie 1981 in Alba Iulia unde am copilarit si mi-am petrecut adolescenta. La varsta de 20 de ani Dumnezeu mi-a intersectat calea si L-am rugat sa-mi devina Mantuitor si Domn.

Am inteles chemarea lui Dumnezeu la slujire si m-am implicat impreuna cu grupul meu de studiu care m-a ajutat sa ma integrez in biserica in diferite activitati de slujire.

Familie : Costea Alexe, Petra Veronica, Miriam Ioana Iudita, Priscila, Josua si Petru Emanuel.

Viziunea Noastră

O comunitate de oameni care Îl cunosc pe Dumnezeu, I se inchină și duc speranța lui Hristos.

Plantare Biserică

Chemarea la slujire

In 2002 dupa ce am vizitat de mai multe ori pe fratele meu, Raul Costea, in lucrarea din Oltenia, am inteles ca Dumnezeu ma vrea aici. Pe 30 septembrie 2002 m-am mutat in Oltenia ca sa il ajut in slujire. In 2004 am avut harul sa ma casatoresc cu Veronica si impreuna am fost binecuvantati de Dumnezeu cu 4 copii. Prin anumite circumstante Dumnezeu ne-a vorbit mie si sotiei mele sa ne mutam in Comani si sa plantam o biserica.

DESPRE LUCRARE

Descrierea localitatii: Comani are aproximativ 4000 de locuitori si este cartier de case al orasului Draganesti-Olt. Se remarca prin oamenii curajosi care au cazut la datorie devenind astfel eroi.

Viziune

Viziunea lui Dumnezeu este ca localitatea Comani sa fie plina de cunostinta lui Dumnezeu. Sa fie o comunitate de oameni care Il cunosc pe Dumnezeu, se inchina prin (botez , Cina Domnului, darnicie, rugaciune,  etc) si duc speranta lui Cristos din Comani pana la marginile pamantului.

Strategie

Vrem sa ducem misiunea la indeplinire prin persoane (misionari) care au proiecte (evanghelistice sau sociale) si parteneri care sa fie partea la slujirea noastra.

Activitati lucrare: Coordonare echipa Comani, evanghelizare, ucenicie, grup celula, conducere biserica, implicare sociala, supraveghere lucrarilor pentru copii si  femei, coordonare grup de rugaciune.

Misiune în Comani

Noutăți Din Misiune