Echipa de conducere

Costea Raul

Pastor Coordonator

Ma numesc Costea Raul si sunt pastor coordonator al Bisericii Speranta din Draganesti-Olt. 

Sunt casatorit cu Ana Costea si impreuna avem 3 copii: Samuel, Ionatan si Veronica. Dumnezeu a ingaduit ca in anul 1994 sa inteleg dragostea Lui pentru mine si sa Il primesc in viata mea. In urmatorul an, Dumnezeu m-a calauzit si m-a chemat sa lucrez pentru Imparatia Lui ca misionar. 

Am studiat la colegiul biblic Betania din Sibiu timp de 4 ani iar din 1995 pana in anul 1998 am lucrat impreuna cu o echipa din biserica  intr-un cartier din Alba –Iulia. In anul 1998 m-am mutat impreuna cu familia in judetul Olt si am slujit in localitatea Perieti si in satele din jur impreuna cu Biserica Harul din Slatina. 

In 2003, impreuna cu o echipa misionara  am plantat Biserica Speranta in orasul Draganesti-Olt. 

In prezent coordonez misiunea si activitatile bisericii alaturi de ceilalti slujitori.

Opris Daniel

Pastor Asitent, administrator

Ma numesc Daniel Opris si in urma cu 12 ani am venit din Alba Iulia in Draganesti-Olt.

M-am alaturat echipei de misionari condusa de Raul Costea si am luat parte la plantarea bisericii Speranta in acest oras.

Prin harul Domnului, am fost implicat in activitati de slujire, invatare si ucenicizare. In anul 2011 am fost ordinat ca pastor si in prezent sunt

pastor-asistent al Bisericii Speranta.

Domnul sa va binecuvanteze!

Serban George

Pastor Asistent, responsabil ucenicie

Ma numesc George Serban, sunt unul dintre pastorii Bisericii Speranta Draganesti Olt. Sunt casatorit cu Daniela Serban si impreuna avem doua fete: Sara si Lidia.

In anul 1998 Dumnezeu m-a facut sa inteleg ca sunt pacatos si ca am nevoie de iertarea si dragostea Lui in viata mea.

La scurt timp dupa convertire am fost atras de slujirea crestina. Am studiat la colegiul Biblic Speranta pentru viitor,si in anul 2005 m-am alaturat ehipei misionare din Draganesti Olt, ajutand la plantarea de biserici in satele judetului Olt, in mod special in localitatea Stoenesti.

In prezent coordonez echipa de misiune la nivel zonal si sunt implicat in ucenicizare si predicare alaturi de alti slujitori.

Ileana Mihai

Secretar

 

Berechet Octavian

Slujitor consacrat, responsabil slujire

Ma numesc Octavian Berechet, sunt casatorit cu Nicoleta Berechet si avem 2 fetite, Damaris si Ana Maria.
In Martie 2004 am fost invitat de o ruda pentru prima data la o biserica de „Pocaiti” am auzit mesajul pe care Dumnezeu il avea deja pregatit pentru inima mea (Spun aceasta deoarece aveam impresia ca toata predica imi descria viata mea plina de pacat si totodata imi dadea si solutia pentru a scapa de ea).
La finalul acelui program am inteles ca trebuie sa imi predau viata in mana lui Dumnezeu si sa Il primesc pe Isus in inima mea, altfel viata mea era destinata iadului. Am decis sa Il primesc pe Isus ca Domn si Mantuitor, iar din acea seara am fost complet o alta persoana.

Din acea zi am inceput Minunata Calatorie cu Dumnezeu, iar in Iulie 2005 L-am marturisit pe Domnul in apa botezului. Mentionez ca atat familia cat si vecinii si prietenii mei au vazut schimbarile pe care Dumnezeu le facuse in viata mea.

In anul 2010 Dumnezeu m-a chemat in lucrarea Lui.

Serbanescu Daniel

Slujitor consacrat, Misionar Dăneasa

 

Costea Alexe

Slujitor consacrat, Misionar Comani

 

Share This