May 4, 2018

Corabia Aprilie 2018

Şi chiar dacă mi-aș împărți toată averea pentru hrana săracilor, chiar dacă mi-aș da trupul să fie ars, și n-aș avea dragoste, nu-mi folosește la nimic. Dragostea este îndelung răbdătoare, este plină de bunătate: dragostea nu pizmuiește; dragostea nu se laudă, nu se umflă de mândrie, nu se poartă necuviincios, nu caută folosul său, nu se mânie, nu se gândește la rău, nu se bucură de nelegiuire, ci se bucură de adevăr, acopere totul, crede totul, nădăjduiește totul, sufere totul. Dragostea nu va pieri niciodată.   1 Corinteni 13

In luna Aprilie, dincolo de activități și ajutorare, am încercat sa arătam dragostea lui Dumnezeu în limitele noastre.

Relații conduse de dragoste

Fratele Nitu Florea este un creștin care umbla împreună cu Domnul deși, în satul unde locuiește, nu este alături de el si alți creștini care sa îl încurajeze. Împreună cu soția mea și cu patru surori din Statele Unite ale Americii l-am vizitat pe fratele Florea și soția lui. Am petrecut un timp discutand despre viata si Biblie si am fost cu totii incurajati. Atunci când a vorbit despre cum Dumnezeu l-a întors spre El, a vorbit cu lacrimi în ochi.

Închinare inspiratoare

Împreună cu câțiva frați și surori din Anglia care lucrează pentru Domnul în Organizația O.M., am avut in cadrul micului nostru grup de studiu un timp de închinare încurajator. De multe ori când ne întâlnim doar noi, descurajarea apare: “ Vedeți ce putini sunteți”? Prin vizita fraților am putut dovedi ca noi facem parte dintr-o biserica, care este împărțită peste tot în lumea asta.

Manifestarea dragostei Lui Dumnezeu

“De unde știu ca Dumnezeu ma iubește?” este întrebarea multor oameni. Comunitatea creștină este locul unde dragostea lui Dumnezeu se manifesta. Prin harul lui Dumnezeu s-a oferit posibilitatea celor care sunt în sfera noastră de influenta sa beneficieze de haine pentru adulți și copii. Scopul este de a le spune ca Domnul este bun.

Asa cum spune și Dumnezeu în Sfânta Scriptura, lucrarea trebuie făcută în echipa,de aceea rugați-va ca o alta familie sau alt creștin sa ni se alăture în slujire

Vă iubim și suntem recunoscători pentru parteneriatul cu voi !

 

Poze slujire
Distribuie