January 23, 2018

Corabia dec 2017

Oportunități de a vorbi despre ce face Dumnezeu

Luna Decembrie a fost plina de oportunități de a sluji pe cei din orașul Corabia și din zona.

Parteneriatul este una din valorile Bisericii Speranța, valoare pe care și noi am preluat-o în lucrarea de înființare a bisericii din Corabia. De aceea ne-am bucurat de oportunitatea de a prezenta lucrarea lui Dumnezeu în care suntem implicați și am prezentat misiunea cu scopul de a încheia un parteneriat. In timpul prezentării am văzut cafrații au fost mișcați de lucrarea cu copiii și de implicarea mea în echiparea grupului de misionari care lucrează în județul Olt.

Rugați-va ca Domnul sa lucreze asa cum crede El ca este nevoie.

Oportunități de a crea punți spre Evanghelie

Si în anul acesta am avut oportunitatea de a întări relațiile cu cei pe care ii cunoaștem, prin colind. Scopul nostru este de a le vestii Evanghelia și ei sa fie mântuiți. Nici de data aceasta nu am fost singuri. Ne-am bucurat de tinerii din Sebeș și Cluj, organizați de fratele Vlad, care au vestit nașterea Domnului Isus prin colindele cantate împreună. Vizita de la căminul de bătrâni din Corabia m-a uimit prin faptul ca Doamna Director, imediat și-a amintit de noi și am avut deschidere sa aducem putina bucurie în inimile bătrânilor.

I-am colindat și pe oamenii din satul Tia-Mare. Oamenii au fost foarte primitori și ne-au primit cu o asa bucurie, de parca am fi fost rude de familie pe care nu le-au văzut de mult. Am început o discuție despre Dumnezeu cu una din familii. Urmează sa merg la ei sa vorbim mai mult.

Rugati-va pentru oamenii din Tia-Mare, tot timpul ei spun ca nu au timp sa discutam despre Dumnezeu.

Oportunități de a aduce bucurie copiilor

Majoritatea copiilor din grupul “Micii Exploratori” primesc cadouri o singura data pe an, de Crăciun, atunci când noi le dăruim. Si anul acesta, cu ajutorul lui Dumnezeu, am avut un eveniment în colaborare cu o echipa din organizația O.M. România. Tinerii care au fost cu fratele Michael, au prezentat si o sceneta despre nașterea Domnului Isus la Betleem. Cornelia, împreună cu copiii, au cantat câteva colinde tinerilor de la O.M.România. In felul acesta, surprizele au fost de ambele părți. Scopul evenimentului a fost acela de a vestii încă o data Evanghelia.

[su_button url=”https://bisericasperanta.ro/corabia” background=”#509b97″ size=”4″ icon=”icon: arrow-left” text_shadow=”0px 0px 0px #000000″]Inapoi la pagina Corabia[/su_button]

Distribuie