Str. Nicolae Titulescu, Nr. 166, Drăgănești-Olt

Evanghelizarea orientată pe nevoi

“Nevoi”, dar ce fel de nevoi? Atunci când noi vorbim despre nevoi, le împărțim în funcție de priorități. Si punem pe primul rând nevoia ca oamenii sa se împace cu Dumnezeu, după aceea, nevoia de a înțelege ca totul vine din dragostea Lui și de asemenea, nevoile materiale ale celor din jurul nostru.

 ”Sănătatea” este răspunsul dat de majoritatea oamenilor la întrebarea: care este cel mai important lucru din viata? Împreună cu câțiva tineri, am făcut o vizita la o familie care nu are alta soluție la problemele de sănătate decât intervenția lui Dumnezeu. Aceasta familie este limitata și în înțelegerea lui Dumnezeu, limitata în sănătate fizica și de asemenea limitata în credință. Pentru ca nu puteam intra în casa, noi am mijlocit la Dumnezeu pentru ca mila Lui sa intervină. Mijlocirea mea la tronul lui Dumnezeu este ca sănătatea pe care o capătă ca răspuns la rugăciune sa o folosească pentru a fi creștini adevărați. Familia a fost încurajată de faptul ca nu sunt singuri în necazurile lor.

Cu același grup de tineri am încercat sa slujim și grupul de copii. Toți știm ca familia de astăzi este asaltata și se dorește o schimbare a modelului de familie. Noi am readus în atenția copiilor creația și faptul ca nu suntem apăruți la întâmplare.

Familia din poza ( poze slujire) locuiește într-o camera foarte sărăcăcioasă. Copiii nu merg la școală din motivul ca locuiesc departe de școală. Pentru prima faza de implicare in situtia aceastei familii, am dus haine și ceva alimente. Scopul nostru este sa ii ajutam sa creadă în Dumnezeu și sa înceapă școala cei pentru care nu este prea târziu.

Doamna Delcea, este o prietena apropiata a soției mele Cornelia. De multe ori a ascultat Evanghelia vestita în casa ei. Sotul ei, de multe ori ii spune sa ne aducă aminte sa ne rugam pentru ei ca sunt păcătoși. In aceasta luna am luat-o cu noi când am ajutat câteva familii sărace cu haine și alimente. A fost foarte incantata când a fost invitata sa se implice în aceasta acțiune. Scopul nostru a fost sa vadă mila lui Dumnezeu în acțiune, în viețile altora.

Speram ca inima ei sa se deschidă și sa ajungă la mântuire.

Oportunitati de implicare:

Ruga-te ca Dumnezeu sa lucreze în inimile celor care au auzit Evanghelia și au văzut dragostea Lui manifestata prin acțiunile noastre. Ei sa ajungă la mântuire !

Promovează în cercurile tale nevoia noastră de a avea o echipa pentru că lucrarea este extinsa și noi suntem putini.

Poze slujire

Distribuie