Str. Nicolae Titulescu, Nr. 166, Drăgănești-Olt

Facem misiune cu resursele Împărăției lui Dumnezeu.

In luna Martie am văzut pus în practica motto-ul pe care îl avem “Lucram pentru Dumnezeu cu resursele împărăției lui Dumnezeu

Si în acest an Domnul ne-a binecuvântat cu vizita fraților din Deer Park Baptist Church. Frații Bill, Bob și Henri au fost alături de mine la înmormântare mamei mele. Cu aceasta ocazie au reușit sa-l cunoască pastorul bisericii Baptiste din Vatra Dornei și pe sora mea. Fratele Bill a adus un scurt mesaj iar Bob și Henri împreună cu Damaris, fata noastra au cantat.

Împreună cu Bob am dus mesajul Evangheliei si la grupul mic care se aduna în casa lui Constantin. Ne rugam ca tot mai multi oameni sa vina la acest grup și sa fie mântuiți. Pana în prezent Domnul ne-a încurajat prin tot ce s-a întâmplăt la acest grup.

Si micul nostru grup de tineri a avut ocazia sa audă mesajul și mărturia fratelui Bob. Fratele are o mare bucurie sa lucreze cu tinerii. Tinerii de asemenea au fost încântați sa vorbească cu el. Unul dintre tineri a fost prin Anglia și înțelegea puțin limba engleza.

Rugați-va ca tinerii sa înțeleagă Evanghelia și sa fie mântuiți.

De multe ori când vesteam Evanghelia și ii îndemnam pe oameni sa citească Biblia, ei îmi aduceau doua scuze. Nu au Biblii și nu vad bine, deci au nevoie de ochelari pentru citit. Atunci le ofeream pe loc o Biblie. Dar rămânea problema cu ochelarii. Am comunicat acest lucru fratelui Bill și asa am organizat un eveniment în care am oferim o pereche de ochelari și ceva pentru igiena orala. Cu cei care au venit am avut și o scurta părtășie in care s-a vestit Evanghelia

A fost și o mare bucurie când Dumnezeu a deschis o oportunitate sa prezentam lucrarea pe care El o face prin noi în Corabia la un grup de credincioși din America Latina. Am fost încurajați de mărturia unuia din ei care a afirmat ca “este surprins sa vadă ca noi în România lucram după aceleași principii ca și ei în America” . Prezenta acestui grup a fost mijlocita de fratele Michael Jordan care administrează grupele pe termen scurt din organizația O.M.

Poze slujire
Distribuie