Între rutină și raritate

Frumusețea lucrării la care ne-a chemat Dumnezeu consta și în realitatea ca avem activități de rutina despre care știm toate detaliile și sunt previzibile, dar avem și activități pe care le facem mai rar. In luna Octombrie Domnul ne-a dat și din unele și din celelalte.

Poze Slujire

În afara rutinei
Dragostea lui Dumnezeu se arata pe când ei încă sunt păcătoși. Si noi suntem slujitorii care arata aceasta dragoste fata de ei. Prin asociația “Speranță pentru comunitate” am intrat în posesia unor articole de îmbrăcăminte. Spre deosebire de alta data, nu am mai anunțat în oraș despre aceasta posibilitate de a primi îmbrăcăminte ci am rugat pe cei ce vin la serviciile noastre de închinare sa-i anunțe si pe prietenii lor. Surprinzător a fost faptul ca o femeie a venit și ne-a adus putina brânză. Am încercat sa o conving ca noi nu primim nimic la schimb, dar fără nici un rezultat. Am înțeles ca a vrut sa își răscumpere demnitatea de primitor a lucrurilor pe care le-am dat.
Timp de o săptămână, Cornelia împreună cu Jemima, au influențat viețile grupului de copii înspre Dumnezeu. Jemima,este o sora tânără din Germania, care are pe inima copiii din Corabia. Ea dorește sa ajute pe cei care provin din familii fără prea multe posibilități. Ele au adus mesajul despre Dumnezeu în atenția copiilor în clădirea unde ne adunam dar au petrecut și un timp de joaca și de bucurie în parc.

Din cartea Romani, împreună cu micul nostru grup, am învățat ca mulțumirea adusa lui Dumnezeu ne poate feri de idolatrie. Si am avut posibilitatea sa mulțumim o întreagă zi de Duminica cu ocazia Sărbătorii roadelor.

 

Înapoi în rutina

In contextul acesta al inimilor împietrite, acoperirea cu rugăciune este foarte importanta, de aceea, doua săptămâni la rând, am fost pe strada și am mijlocit pentru trecătorii cunoscuți și necunoscuți. Am întâlnit un tânăr care a studiat revista Turnul de veghe împreună cu asa zișii martori a lui Iehova. Numele lui este Ovidiu. In discuțiile cu el am văzut dezamăgirea din inima lui cu privire la liderii care promiteau ca îl vizitează și nu mai veneau. Am atins multe adevăruri biblice și chiar a promis ca va veni sa se închine împreună cu noi ,dar nu a mai ajuns.
Rugați-va pentru el ca Domnul sa continue lucrarea în inima lui si pentru minesa fiu un lider care sa nu îl dezamageasca în privința promisiunilor făcute.

[su_button url=”https://bisericasperanta.ro/corabia” background=”#509b97″ size=”4″ icon=”icon: arrow-left” text_shadow=”0px 0px 0px #000000″]Inapoi la pagina Corabia[/su_button]

Distribuie