Poze Slujire

Luna Septembrie a fost caracterizata de lucrări concentrate pe întâlniri și replanificare. “ Planurile omului harnic nu duc decât la belșug, dar celce lucrează cu graba n-ajunge decât la lipsa “ Proverbe 21: 5
Deși este un orășel micut, Corabia are doua biserici de orientare penticostal-carismatic, o biserica adventista, o sala a regatului ( martori ai lui Iehova) si cel puțin cinci biserici ortodoxe. Împreună cu cei ce participa la catehiza am încercat sa înțelegem ce credem cu privire la nasterea din nou, divinitatea Domnului Isus, de ce ne inchinam duminica, botezul cu Duhul Sfant, botezul in apa,Biserica si alte subiecte care ne dau o anumita identitate in orasul Corabia. In fiecare zi de vineri la ora 18, studiem Biblia cu pasiune pentru a putea da socoteala celor ce ne intreaba despre lucrurile pe care le credem.

In urma cu trei ani, am vizitat o biserica din centrul Romaniei si fratele la care am gazduit m-a intrebat dacă nu cumva ar fi bine sa predic pe carti din Biblie, exegetic, nu pe subiecte. Atunci am spus ca este încă prea devreme pentru ca unii din cei ce vin la întâlnire nu au citit nimic din Biblie. Dar anul acesta, in Septembrie, am inceput sa studiem din Epistola lui Pavel catre Romani. Am ales cartea aceasta pentru ca Evanghelia este prezentata foarte clar si in intregime. Atunci cand am predicat despre faptul ca mania lui Dumnezeu este peste Corabia am fost curios sa vad reactia lor. Am vazut o lupta in inima unei persoane care a ascultat si cand am discutatcu ea, am ramas uimit sa vad cum a citat din alte mesaje pe care le-am predicat despre harul lui Dumnezeu, imesaje care i-au liniști inima.

Stiind ca planurile omului harnic aduc belsug, am hotarat ca in aceasta luna de Septembrie sa planific activitatile pentru obiectivele propuse. M-am rugat, am hotarat activitatile si le-am planificat pe zile. Sunt constient ca in tot ce am pe inima sa fac, am nevoie de harul, puterea si intelepciunea lui Dumnezeu pentru a le putea indeplini.

Distribuie