Costea Alexe | Slujire August 2023 | Comani

Sep 9, 2023Comani, Din slujire

Pace vouă, dragii noștri!

Vă binecuvântăm în Numele Domnului Isus și fie ca El să reverse belșug de binecuvântări peste viața și familia voastră. Aduc înaintea voastră un motiv de rugăciune și apreciez fiecare rugăciune înălțată.

Aproximativ un an de zile în urmă, inima mea a început să fie frământată și am înțeles din partea Domnului că ar trebui să începem lucrarea cu tinerii și copiii din Comani. În trecut, Veronica, soția mea, a mai lucrat cu copiii, dar din cauza pandemiei a sistat întâlnirile, îndreptându-se spre lucrarea cu femeile, lucrare în care este implicată și astăzi. Da, oamenii au început să vină la biserică, așa cum am menționat și în alte dăți. Putem vedea cum Dumnezeu lucrează! Dar, cu toate acestea, gândul că ar trebui să începem să investim în tineri și copii nu mi-a dat pace. De aceea, am hotărât că din această toamnă să pornim „la luptă” în această direcție.

Am cumpărat o masă de ping-pong și intenționez să invit tinerii la socializare, în primul rând, având în vedere că trăim în „era tehnologiei” în care cel mai mult timp din viața tinerilor se duce în fața ecranelor: fie telefon, fie laptop, fie tabletă etc. De asemenea, lucrez la pregătirea unui mini-teren de fotbal și a unui teren de baschet.

Rugăciune:

  • Rugați-vă ca Domnul să îmi dea înțelepciune în această lucrare, dar și să mă ajute să dezvolt o strategie de integrare a lor în biserica din Comani.
  • Avem nevoie de susținere în rugăciune, de echipe pe termen scurt sau lung care să ne ajute, dar și de suport financiar pentru a putea achiziționa echipamente sportive.

Mulțumim că sunteți alături de lucrarea lui Dumnezeu din Comani și fie ca El să vă răsplătească, pe deplin!

Distribuie

Articole Recente

Mărturii din lucrare

Mărturii din lucrare

Vă binecuvantam în Numele Domnului Isus. Fie ca fiecare dintre voi sa fie o mărturie pentru oamenii care sunt în jurul vostru. Marturia personala in...

Slujire Comani – Decembrie 2022

Slujire Comani – Decembrie 2022

Și în Decembrie am primit din bunătatea Lui, har după har.Nu meritam nimic, dar Domnul revarsă peste noi har după har. El sa ne ajute ca zilnic sa...

Slujire Comani – Noiembrie 2022

Slujire Comani – Noiembrie 2022

Ne îndreptăm către sfârșitul anului 2022 și uitându-ne în urma, de-a lungul anului, vedem credincioșia Lui Dumnezeu și pentru asta Îi suntem veșnic...