Craciunul este despre Isus!

Jan 18, 2021Din slujire, Samy Costea

6 Căci un Copil ni S-a născut, un Fiu ni s-a dat şi domnia va fi pe umărul Lui; Îl vor numi: Minunat, Sfetnic, Dumnezeu tare, Părintele veşniciilor, Domn al păcii. Isaia 9:6

Luna Decembrie, a adus zambete pe chipuri si bucurie in inimi. Impreuna cu cativa voluntari ai Bisericii Speranta am oferit cadouri copiiilor din cartierele nevoiase ale Craiovei. Am putut sa observ nerabdarea copiiilor sa primeasca cadouri, de cand le-au vazut au ramas cu ochii atintiti asupra lor, iar tot ceea ce se intampla in jurul lor nu mai conta asa de mult deaoarece urmau sa primeasca ceva.

Mi-am dat seama cat de important este sa fim multumitori cu ceea ce avem si ceea ce Dumnezeu ne-a dat. In timp ce imparteam cadouri m-au cuprins emotiile si am realizat cat de mult inseamna pentru ei un cadou.

Un alt lucru remarcabil este ca atunci cand am ajuns, primele lor cuvinte au fost

 “Au venit pocaitii cu cadouri”, apoi au inceput sa anunte tot cartierul. M-am bucurat sa vad faptul ca noi crestinii am fost asociati cu darnicia. Tot la fel in urma cu aproximativ 2000 de ani omenirea a primit un dar fara pret, iar acesta este mesajul care l-am transmis atat prin colind cat si prin cuvinte,  si sper sa ramana in inimile copiilor.

Cadourile au ajuns la peste 750 de copii iar un motiv de rugaciune ar fi ca Dumnezeu sa lucreze in inimile lor. 

Mai jos este o lista cu scopurile mele atat profesionale cat si personale pe anul 2021 modalitatile prin care ma poti sustine sunt prin rugaciune sau implicare.

  • Sa temin cu bine facultatea, sa am intelepciune sa iau o nota buna la licenta.
  •  Sa cresc mai mult atat ca misionar cat si in proiectele mele (Inchinarea; misiunea digitala; evanghelizarea/ucenicia; lucrarea cu tinerii)
  • Sa imi fac mai mult timp sa studiez Biblia si sa ma rog dar si sa citesc mai multe carti de Teologie pentru a intelege mai bine Scriptura.
  • Sa reusesc sa imi fac un buget lunar stabil, pentru asta am nevoie de (68 pers/25 lei lunar) 
    https://impreunainmisiune.ro/donate-samy-costea-personal/
  • De asemenea vreau sa termin strangerea de fonuri pentru o camera video a misiunii pe care am inceput-o anul trecut. https://impreunainmisiune.ro/digital-ministry/

[simple_google_photos_grid album-url=”https://photos.app.goo.gl/BoShGky1X1FuUtUd9″ number-photos=”12″ number-photos-per-row=”4″ cache-interval=”0″]

Distribuie

Articole Recente

Slujirea pe care o fac nu e degeaba!!!

Slujirea pe care o fac, nu e degeaba!!!

De multe ori mi-am pus întrebarea: Oare Dumnezeu chiar lucrează în regiunea asta,? Oare El chiar se folosește de mine? Aduce un beneficiu tot ceea ce fac? Sudul României, regiunea în care trăiesc, este cunoscută sub denumirea de cimitirul misionarilor. Este o zonă în...

read more

Sustine-l pe Samy Costea sau slujirea pe care o face, printr-o donatie online!