Str. Nicolae Titulescu, Nr. 166, Drăgănești-Olt

Cristina s-a născut în România, dar familia ei s-a mutat în Statele Unite când avea3 ani). Ea a locuit acolo timp de 30 de ani și în timpul unei călătorii misionare de 11 luni în 11 țări (World Race), Dumnezeu a chemat-o să se mute înapoi în România pentru a lucra cu Biserica Speranta. 

În timp ce se afla pe World Race, Cristina a avut privilegiul de a sluji în România alături de pastorul Raul și pentru că a putut să-și folosească darul spiritual de Ajutor, acest lucru i-a permis lui Raul să-și folosească darurile lui spirituale mai eficient și mai eficient. S-a mutat înapoi în România la începutul anului 2019 pentru a lucra ca asistent executiv pentru Raul Costea.

Despre Lucrare

Viziune

Să aducem speranța lui Cristos până la marginile pământului. Vrem ca oamenii sa fie expuși la Evanghelia la nivel local, regional și virtual.

Misiune

Cristina își folosește darurile de organizare, de gestionare a timpului, de discernământ,  management de birou, de comunicare, de rezolvare a problemelor cat și abilitățile la calculator pentru a-l asista pe pastorul Raul Costea. Ea îl ajută în împlinirea viziunii prin planificare, organizare, intermediere și comunicare între toate slujirile și între toți misionarii pe care Raul îi coordonează. De asemenea, ea îi asistă pe misionari în diferite slujiri și se ocupă de aspectele financiare ale lucrării.

Proiecte

Proiect E2E

 10 module predate de către profesori abilitați echipează candidații la misiune pentru a-și identifica chemarea misionara.

Misiune Craiova

In fiecare duminica in comunitatea noastră studiem Scripturile, ne rugam lui Dumnezeu și practicam închinarea prin cântece creștine

NOUTĂȚI DIN SLUJIRE

Susține

Rugaciunea, sprijinul si incurajarile voastre ne ajuta sa mergem mai departe !

Misune Olt

Misune Dolj

Misune Teleorman

Tel. +40769803602
Email : cristina120885@gmail.com