Cu Domnul totul este posibil

Dec 7, 2020Daneasa, Din slujire

“Oare este ceva prea greu pentru Domnul?”
Geneza 18:14

Dragi prieteni,

Cu câteva luni în urma ne-am rugat Domnului sa intelegem cum putem interactiona cu oamenii, tinerii și copiii în aceasta pandemie cu atâtea restricții. Oamenii sunt speriați si nu doresc sa te apropii prea mult de ei.

Am organizat prin harul Domnului un eveniment evanghelistic cu femeile, în care am prezentat dragostea lui Dumnezeu aratata in jertfa Sa pe cruce. Le-am spus participantelor ca avem o noua speranta în Hristos, chiar si într-o lume asa de întunecată si influientata de cel rău.
Femeile au fost foarte încurajate si si-au exprimat dorința de a participa la întâlnirile noastre de studiu din fiecare joi cu tema: “Cum sa-L cunoști pe Hristos, cum sa traiesti avandu-L ca exemplu pe El si ce putem invata din vietile femeilor credincioase prezentate in Biblie?“. Acest studiu le ajuta mult in provocările lor zilnice. Slava lui Dumnezeu pentru dragostea și bunătatea Lui, caci El este bun si în veac tine îndurarea Lui!

Domnul răspunde rugaciunilor copiilor Sai si cunoaște nevoile lor. De aceea, am cerut Domnului sa ne arate oameni care au mari nevoi în familie lor. Domnul ne-a calauzit spre cateva familii care au fost ajutate cu alimente si cu lemne pentru incalzirea locuintei. El sa fie laudat si glorificat pentru toate si de asemenea va mulțumim pentru ca ne sustineti în rugaciune sprijinid astfel lucrarea Lui din Daneasa. Domnul sa va binecuvinteze pe fiecare în parte!

Motive de rugăciune:
1) Rugati-va pentru femeile care au ascultat Cuvântul lui Dumnezeu, sa fie cercetare prin Duhul Sfant de starea lor de păcat și sa se pocaiasca.
2) Rugati-va pentru cei care au primit alimente si lemne, sa vadă bunătatea lui Dumnezeu și El sa-i cerceteze.
3) Rugati-va pentru noi, pentru protecție spirituala și trupească în lucrarea în care Domnul ne-a pus.
4) Rugați-vă ca Domnul sa facă o trezire spirituala în Daneasa si multe suflete sa fie salvate.


Poze din Slujire


Google Photo
Google Photo
Google Photo
Google Photo
Google Photo
Google Photo
Google Photo
Google Photo
Google Photo
Google Photo
Google Photo
Google Photo

Articole Recente

Răspândind Vestea Buna a nașterii Domnului Isus

Răspândind Vestea Buna a nașterii Domnului Isus

Am avut privilegiul sa il slujim în aceasta  pandemie pe Domnul cu mai mult avant si bucurie, dar am întâmpinat si situatii grele în care am fost triști si uneori descurajați. Am avut intalniri cu biserica din Daneasa în fiecare duminica chiar dacă au fost multe...

Cine-i acest Isus? Dec 2020

Cine-i acest Isus? Dec 2020

"Căci un Copil ni S-a născut, un Fiu ni s-a dat și domnia va fi pe umărul Lui; Îl vor numi: Minunat, Sfetnic, Dumnezeu tare, Părintele veșniciilor, Domn al păcii." Isaia 9:6 Am avut bucuria sa împărtășim cu femeile despre Vestea cea buna a nașterii Domnului...

Bucurii, provocării si biruințe in Hristos

Bucurii, provocării si biruințe in Hristos

Pace dragii nostri! Vrem să vă salutăm cu versetul din Isaia 54:10:"Pot să se mute munţii, pot să se clatine dealurile, dar dragostea Mea nu se va muta de la tine și legământul Meu de pace nu se va clătina”, zice Domnul, care are milă de tine."! Isaia 54:10 Mulțumiri...

Share
Share