Luna Aprilie a fost o luna foarte aglomerata dar si incurajatoare! Am putut vedea cum Dumnezeu a miscat muntii in luna aceasta!

Cladirea Multifunctionala
Multi dintre voi stiti, noi ca ne-am rugat aproape 2 ani pentru o cladire multifunctionala. Dumnezeu ne-a aratat cata nevoie este ne-am rugat si El a raspuns la rugaciunea noastre!
Pe 16 Aprilie 2018, am inceput constructia unei casei multifunctinala. Cladirea va gazdui activitati precum: club de copii, intalniri si studii biblice cu tinerii, programe de biserica, 2 ateliere (1 tamplarie si 1 croitorie), o bucatarie si 4 apartamente pentru oaspeti. Aceasta cladire o sa implineasca multe nevoi din misiunea noastra.

Locul nostru unde ne strangem in prezent duminica dimineata este prea mic si am vazut si nevoia unor ateliere unde tinerii sa invete o meserie, si mai apoi sa fie in stare sa se autosustina si familiile sa raman astfel unite. Majoritatea sotilor pleaca la munca la Bucuresti sau in alte parti din Romania sau chiar in strainatate. De multe ori absenta unuia din parinti creaza probleme copiilor sau duce chiar la divort.

Misiunea din Daneasa are nevoie de mai multi misionari care sa se implice.

Momentan doar 0.02% din populatie din Daneasa Il cunoasc pe Isus personal.

Restul sunt fara de Hristos.

Rugati-va pentru noi in acest proces de constructie:
1) Pentru siguranta si protectie pentru toti muncitorii
2) Pentru partenerii care sustin acest proiect
3) Pentru acest loc sa fie folosit pentru Gloria lui Dumnezeu.

Saptamana Activitatiilor

In periada 16.04 – 22,04 Cornel si eu am avut privilegiul sa-i avem cu noi pe prietenii si mentorii nostri.  Ei au venit din Michigan, SUA. Chiar daca saptamana a fost incarcata, ei au venit la timpul potrivit. Inimiile noastre au fost incurajate. Am fost implicati in vizite de case la membrii si prietenii care vin la biserica din Daneasa, si la tinerii pe care ii ucenicizam. Am fost si in evanghelizare pe strada si am avut evenimente si activitati speciale pentru femei si tineri.  Ne-am fi dorit ca Dumnezeu sa aduca mai multe persoane, dar El a adus tocmai persoanele potrivite.
Rugati-va pentru cei care au fost la evenimente, s simta preocuparea lui Dumnezeu pentru ele.

Viitorul Impreuna
Ne-am gandit si ne-am rugat cu privire la ce dorim sa facem in urmatorii 2 ani in misiunea si in implicarea noastra in Daneasa. Ne-am rugat ca Dumnezeu sa ne arate in cine sa investim si cum sa investim. Noi credem ca Dumnezeu ne cheama sa incepem un grup mai mare de tineri, dar inca nu suntem siguri ce inseamna asta. Mai stim si ca Dumnezeu ne cheama sa locuim in Daneasa. Suntem in proces sa gasim o casa.
Rugati-va pentru noi sa stim exact unde ne vrea Dumnezeu si cum sa avem un impact mai mare asupra tineriilor.
Va reamintim ca anul acesta suntem in proces sa obtinem viza lui Cornel pentru America. El nu a avut inca ocazia sa-i cunoasca familia lui Rachel din SUA. In Iunie 2017 am depus actele pentru  viza, dar inca asteptam un raspuns. Viza este pentru emigrare, Cornel nu a avut voie sa aplice pentru viza de vizita fiindca Rachel e cetetean american. In cauza e viza de emigrare, e necesar pentru Cornel sa stea in SUA pentru 6 luni si o sa aplice pentru cetatenie. Planificam sa fim in SUA din la Octombre 2018 – Aprilie 2019. In cauza situatiei cu viza lui Cornel, nu putem sa incepem un grup mare de tineret la moment acesta. Va multumim ca ati cititi ce Dumnezeu a facut in Aprilie si abia asteptam sa va impartisim despre ce Dumnezeu va face in Mai! Dumnezeu sa va binecuvanteze!

Poze slujire

Distribuie