Str. Nicolae Titulescu, Nr. 166, Drăgănești-Olt

Daniel Șerbănescu

Misionar în Dăneasa

Daniel  Serbanescu

Chemarea la slujire

Daniel si Mihaela sunt misionari in Daneasa, judetul Olt. Împreună au cinci copii: Rut, Sara, Estera, Onisim, and Madalina. 

Acum doi ani, folosindu-se de un misionar local, Dumnezeu i-a chemat ca familie sa se mute in Daneasa si sa-i slujeasca pe oamenii de aici.

Viziunea Noastră

O comunitate de oameni care Îl cunosc pe Dumnezeu, I se inchină și duc speranța lui Hristos.

Plantare Biserică

Slujire în Dăneasa

CE FACEM

Predicare publica, Vizite la membrii, Vizite la participanți, Consiliere, Incurajare, Evanghelizare pe stradă, Evenimente evanghelice, Lucrare cu femeile, Lucrare cu Copiii, Ajutorare Sociala, Cadouri pentru copii

LUCRAREA CU COPIII

Sunt aproximativ 300 de copii in Dăneasa, iar în prezent, la grupul de copii, vin regulat 5-30 de copii. Avem activității specifice varstelor lor, jocuri, muzica, evenimente evanghelistice cu scenete!

SLUJIRE SOCIALĂ

Răspundem nevoilor fizice ale oamenilor in funcție de nevoilor lor prin: alimente, lemne pentru foc, cărbuni, semințe de grădină, îmbrăcăminte, încălțăminte!

LUCRAREA CU FEMEILE

Pentru femeile necredincioase organizam evenimente de evanghelizare, facem vizite acasă și studii biblice!
Cu femeile credincioase ne întâlnim regulat la două săptămâni pentru a ne ruga, pentru a avea părtășie si pentru a studia din Cuvântul lui Dumnezeu.

Proiect Construcție

CLĂDIRE MULTIFUNCȚIONALĂ

Cladire Multifunctionala

Proiect Construcție

Proiectul de construcție a clădirii multifuncționale are ca scop principal crearea unui spațiu dedicat programelor bisericii și evenimentelor evanghelistice. Aceasta va servi drept un centru comunitar care va oferi diverse facilități și servicii pentru a sprijini și îmbunătăți viața membrilor comunității locale.

Ne rugăm pentru a reuși dotarea clădirii cu următoareșe facilitati: Bucătărie și sală de mese pentru organizarea de evenimente și activități sociale, Grupuri sanitare, Camera “Mama și Copilul”, Birou pastoral, Ateliere de formare profesională (Atelier de Tâmplărie și Atelier de Croitorie), Camere de găzduire pentru echipele de misionari.

Misiune în Daneasa

Noutăți Din Misiune

Contact

Daniel Șerbănescu
Mobil: +40 765 706 796
Email: serbanescudaniel10[at]yahoo.com