Str. Nicolae Titulescu, Nr. 166, Drăgănești-Olt

Șerbănescu Daniel

Misionar

Daniel si Mihaela sunt misionari in Daneasa, judetul Olt. Împreună au cinci copii: Rut, Sara, Estera, Onisim, and Madalina. Acum doi ani, folosindu-se de un misionar local, Dumnezeu i-a chemat ca familie sa se mute in Daneasa si sa-i slujeasca pe oamenii de aici.

Misiune

Modul prin care intentionam sa implinim viziune este prin implinirea nevoilor fizice si spirituale ale oameniilor.

CE FACEM

Predicare publica, Vizite la membrii, Vizite la participanți, Consiliere, Incurajare, Evanghelizare pe stradă, Evenimente evanghelice, Lucrare cu femeile, Lucrare cu Copiii, Ajutorare Sociala, Cadouri pentru copii

lUCRAREA CU COPIII

Sunt aproximativ 300 de copii in Dăneasa, iar în prezent, la grupul de copii, vin regulat 5-30 de copii. Avem activității specifice varstelor lor, jocuri, muzica, evenimente evanghelistice cu scenete!

SLUJIRE SOCIALĂ

Răspundem nevoilor fizice ale oamenilor in funcție de nevoilor lor prin: alimente, lemne pentru foc, cărbuni, semințe de grădină, îmbrăcăminte, încălțăminte!

lUCRAREA CU FEMEILE

Pentru femeile necredincioase organizam evenimente de evanghelizare, facem vizite acasă și studii biblice!
Cu femeile credincioase ne întâlnim regulat la două săptămâni pentru a ne ruga, pentru a avea părtășie si pentru a studia din Cuvântul lui Dumnezeu.

CLĂDIREA MULTIFUNCȚIONALĂ

Va fi folosita pentru programul de biserica si pentru evenimente evanghelistice. Va fi dotata cu bucătărie, sala de mese, bai, camera “mama și copilul”, birou pastoral si doua ateliere!
Unul de tâmplărie pentru a-i învăța pe bărbați o meserie care sa-i ajute sa-si gaseascca local o slujba astfel sa nu mai fie nevoiti sa plece in alte orase pentru a munci.
Altul va fi de croitorie pentru femei, cu acelasi scop.
Vot fi si camere pentru cazarea echipelor care vor veni pe termen lu

Despre Dăneasa

Daneasa este situata in sudul Romaniei, in judetul Olt. Numarul locuitorilor este de aproximativ 3.800 dintre care mai putin de 0.2 % sunt credinciosi nascuti din nou.

NOUTĂȚI DIN SLUJIRE

Susține

Rugaciunea, sprijinul si incurajarile voastre ne ajuta sa mergem mai departe !

Selectează în formular scopul donației!

Misune Olt

Misune Dolj

Misune Teleorman

Tel. +40 765 706 796
Email : serbanescudaniel10@yahoo.com