Daramam ziduri prin slujire – oct 2020

Nov 4, 2020Din slujire, Dumitru Mircea

?

Noi am incercat sa daramam zidul dintre comunitatea din orasul Corabia si Domnul Isus Hristos, slujindu-i pe copii si pe cei ingrijorati de sanatatea lor.

Dorinta mea si a sotiei mele Cornelia, este sa vedem cati mai multi copii din orasul Corabia citind si intelegand. Pentru a vedea implinindu-se acest vis al nostru, copiii trebuie sa mearga la scoala. Dar nu avem doar dorinte, ci ne si implicam in vietile lor. Si alaturi de noi sunt multi crestini care simt la fel.

Anul acesta au fost ajutati 20 de copii prin activitatile proiectului “Speranta pentru elevi”. Au fost asigurate ghiozdane si rechizite iar unii dintre acesti copii au primit si imbracaminte.

Bucuria noastre este ca prin aceasta implicare in vietile acestor copii, putem pune inca o caramida la schimbarea mentalitatii oamenilor din Corabia fata de noi “pocaitii”, asa cum ne numesc ei. Cand copiii vor creste, iar vecinii sau prietenii lor vor spune lucruri rele despre noi, ei vor putea spune: “Nu este asa ,pentru ca ii cunosc”. De asemenea, vor putea citi Biblia, pentru a avea posibilitatea de a fi intorsi la Domnul.

De multe ori mi-am pus intrebarea, cum as putea sa spun oamenilor intr-un mod in care ei sa fie deschisi si sa asculte. Oamenii sunt deschisi cand simt ca sunt slujiti. In zilele acestea, cand oamenii sunt ingrijorati de sanatatea lor, Domnul a deschis o oportunitate de a dona 1500 de masti medicale. Cornelia a reusit in timp sa creeze o legatura apropiata cu angajatii magazinelor Profi, iar zilele trecute a donat 500 de masti pentru ei. De asemenea au fost donate si in liceul din centrul orasului cateva sute de masti. Spunand despre Domnul Isus si slujindu-i pe oameni in acest mod specific putem influenta comunitatea.

O alta activitate a fost aceea de a iesi pe strada si a ma ruga. In timp ce ma rugam, am vazut oameni care aveau nevoie de ajutor. Am intervenit acolo unde am putut si le-am vorbit si de Domnul Isus.

Motive de rugaciune:

  • Parintii copiilor care sunt sprijiniti prin proiectul Speranta pentru elevi, sa primeaca iertarea pacatelor prin credinta in Domnul Isus
  • Rugati-va ca toti cei care au fost invitati la Biserica sa vina si sa ajunga la mantuire

[simple_google_photos_grid album-url=”https://photos.app.goo.gl/HF8ravY2SzogeWSW7″ number-photos=”30″ number-photos-per-row=”4″ cache-interval=”0″]

Distribuie

Articole Recente

Evanghelia schimbă – nov 2018

Evanghelia schimbă – nov 2018

Cu ajutorul lui Dumnezeu, am reușit sa avem activități evanghelistice în cartierul Celei, sa facem vizite și sa ne implicam social.

Corabia Mai 2018

Corabia Mai 2018

”Sănătatea” este răspunsul dat de majoritatea oamenilor la întrebarea:care este cel mai important lucru din viata?

Corabia Aprilie 2018

Corabia Aprilie 2018

Şi chiar dacă mi-aș împărți toată averea pentru hrana săracilor

Corabia Martie 2018

Corabia Martie 2018

Facem misiune cu resursele Împărăției lui Dumnezeu. In luna Martie am văzut pus în practica motto-ul pe care îl avem “Lucram pentru Dumnezeu cu resursele împărăției lui Dumnezeu” Si în acest an Domnul ne-a binecuvântat cu vizita fraților din Deer Park Baptist Church....

Ianuarie 2018 Corabia

Ianuarie 2018 Corabia

Purtare de grija și dezvoltare Purtare de grija “ ....Ci oricare va vrea să fie mare între voi, să fie slujitorul vostru ”   Marcu 10: 43 Pentru luna Ianuarie Dumnezeu ne-a pus pe inima sa slujim mai mult pe cei din cercul nostru de influența. Cu ajutorul asociației...