De la mic la mare, cu toții în lucrare

Oct 1, 2020Costea Raul, Din slujire

Raul, mulțumesc că mi-ai dat de lucru!” au fost cuvintele lui Iosif Timotei care împreuna cu familia lui au venit să ne ajute cu răspândirea Evangheliei în Craiova. Tot el spunea că înainte îi veneau gânduri de la Satan că sa născut degeaba. Iar când i-am dat de lucru și l-am încurajat că el este valoros pentru Domnul Isus, a găsit semnificație în activitatea misionară. După cum știți, apostolul Pavel scrie în Coloseni 1:28-29:

“Pe El Îl propovăduim noi și sfătuim pe orice om și învăţăm pe orice om în toată înţelepciunea, ca să înfăţișăm pe orice om desăvârșit în Hristos Isus. 29Iată la ce lucrez eu și mă lupt după lucrarea puterii Lui, care lucrează cu tărie în mine.”

Și eu am dorința să mă asigur că fiecare persoană din sudul României aude Evanghelia; fie prin conversații directe, prin mijloacele media, prin grupe de ucenicie sau evenimente evanghelistice. Pandemia, chiar dacă în aparență părea un obstacol, Dumnezeu a schimbat necazul în bine și odată cu măștile pe care le oferim gratuit persoanelor din Craiova, le dăm și Cuvântul Lui Dumnezeu. Dăruim mii de măști de protecție, sute de săpunuri lichide și mii de Nou Testamente. Dacă Dumnezeu vă călăuzește, ajutați-mă să împlinesc această viziune rugându-te 5 minute pe zi sau donând 25 lei lunar.

Google Photo
Google Photo
Google Photo
Google Photo
Google Photo
Google Photo
Google Photo

Articole Recente

Cine este acesta?

Cine este acesta?

Aceasta a fost o intrebare pusa de catre ucenici atunci cand au descoperit puterea lui Hristos.Evanghelistul Marcu, in primele opt capitole ale Evangheliei sale, raspunde la intrebarea: ”Cine este Isus?” In context de plantare de biserica, avem persoane care nu-L...

Mare este secerişul, dar puţini sunt lucrătorii

Mare este secerişul, dar puţini sunt lucrătorii

"Mare este secerişul, dar puţini sunt lucrătorii" Când Isus a spus acest lucru, El se raporta la oamenii din perioada Sa. Chiar şi aşa, noi trăim aceeași situaţie în sudul României, unde mai puţin de 0,4% din locuitori sunt creştini născuţi din nou. Din acest motiv...

Share
Share