,,Voi binecuvanta pe Domnul in orice vreme, lauda Lui va fi totdeauna in gura mea.”

Iata-ne ajunsi la sfarsitul anului 2017 si nu putem spune decat Slavit sa fie Domnul pentru credinciosia aratata fata de noi pe parcursul anului.

Suntem multumitori lui Dumnezeu pentru tot ce s-a facut in Comani de-alungul acestui an si santem onorati ca El ne-a ales si pe noi ca se foloseasca in a-Și implinii planul, aici, in localitatea aceasta.

Poze Slujire luna Decembrie 2017

La inceputul lunii decembrie, impreuna cu 3 tineri, am luat parte la o conferinta organizata de biserica Armonia din Alba Iulia. Ne-am bucurat sa vedem inimile celor care au fost cu noi, sensibilizate de Duhul lui Dumnezeu si provocate la a lua noi decizii pentru viata lor.

Si anul acesta lucrarea a fost binecuvantata prin vizita fratilor din Atlanta, o echipa condusa de fratele Lanny Loe, prin faptul ca oamenii au fost vizitati si am cautat sa le indreptam privirile si inimile lor catre Cel in care exista adevarata viata. Au fost binecuvantati atat pe plan spiritual cat si pe plan material prin faptul ca au primit alimente.

Am gazuit prin harul lui Dumnezeu luna acesta si pe fratele Michael Dailey care impreuna cu alti 2 frati au petrecut timp cu noi. Ne-am simtit incurajati prin discutiile pe care le-am avut.

O echipa a organizatiei AIM, a fost pentru o saptamana in biserica Speranta din Draganesti si am avut si noi, ca punct de misiune, binecuvantarea de a lucra cu unii dintre ei. Am facut vizite in casele oamenilor si au fost binecuvantati spiritual dat si material. Am slujit impreuna cu ei la Craiova, timp in care am mers la Penitenciarul de minori si am vestit Vestea Buna a lui Dumnezeu iar apoi am dat invitatii la programul bisericii pe strada si am sfarsit prin rugaciune.

Fratii din Cluj au slujit lucrarea din Comani prin faptul ca au dus Vestea Buna a lui Dumnezeu in casele oamenilor prin colinda. In jur de 18 familii au fost binecuvantate atat spiritual cat si material. Fiecare casa care era colindata primea cate un pachet cu alimente si oamenii erau extraordinar de mirati cum se poate ca cei care colinda sa ii binecuvinteze si material. Dumnezeu ne cheama la a fi diferiti. A fost un timp minunat si multumim fratilor si surorilor care de peste 3 ani pun acest timp de-o parte pentru a face lucrarea aceasta in Comani si nu numai.

Luna decembrie, luna caodurilor, in care copiii se bucura foarte mult. Peste 100 de copii au fost binecuvantati cu cate un cadou dar cel mai important a fost faptul ca au mai avut inca o data ocazia sa auda Evanghelia spusa pe intelesul lor. Multumim celor care s-au implicat in implinirea acestui proiect si Dumnezeu sa le rasplateasca implicarea.

Am incheiat anul 2017 printr-un timp binecuvantat de partasie cu biserica. Am impartasit binecuvintarile de care am avut parte de-a lungul anului Ne-am bucurat impreuna si am pornit la drum in noul an increzandu-ne in suveranitatea si credinciosia lui Dumnnezeu.

Slavit sa fie Dumnezeu pentru toate!

[su_button url=”https://bisericasperanta.ro/comani” background=”#509b97″ size=”4″ icon=”icon: arrow-left” text_shadow=”0px 0px 0px #000000″]Inapoi la pagina Comani[/su_button]

Distribuie