Viziune

Comani sa fie plin de cunostinta lui Dumnezeu, o comunitate de oameni care Il cunosc pe Dumnezeu, se inchina si duc speranta lui Cristos incepand din Comani, pana la marginile pamantului.

Slujeste-i pe oameni

January 16, 2019

A-i slujii pe oameni inseamna a-L slujii pe Dumnezeu.

A venit si ultima luna a anului 2018. Uitandu-ne in urma putem medita la felul minunat in care Dumnezeu ne-a binecuvantat pe parcursul intregului an. Am avut urcusuri si coborasuri in umblarea noastra dar promisiunea Lui, ca va fi cu noi in orice clipa, a fost implinita. Domnul Isus a venit sa slujeasca oamenii si El este exemplu nostru suprem in slujire. A-i slujii pe oameni inseamna a-L slujii pe Dumnezeu.

 

VIZITE

Dat fiind faptul ca este iarna, pe oamenii nu-i mai poti gasii asa usor pe strada, ceea ce inseamna ca evanghelizarea pe strada nu se mai poate face asa cum este in timpul verii. Dar chiar daca nu facem asta,  ne folosim de orice oportunitate de a merge noi in casele lor.

Asa a fost si intr-o zi, cand m-a contactat o sora care si-a exprimat dorinta ca ar vrea sa binecuvinteze cu alimente o familie in nevoi din comunitatea in care slujim. Am mers, am cumparat alimente si am ales familia la care voi merge. A doua zi, in timp ce mergeam spre familia aleasa, Dumnezeu imi schimba directia si imi spune ca trebuie sa merg la Carina, o fetita care provine dintr-o familie cu probleme financiare. Parinti ei sunt bolnavi, tatal are probleme cu capul iar mama are autism. Dar cu toate acestea Carina invata foarte bine la scoala si este o fetita cat se poate de normala. Nu am inteles atunci de ce, dar am ascultat de indemnul Duhului Sfant si apoi am inteles. Cand am ajuns, aveam sa aflu ca era ziua de nastere a Carinei. Implinea 9 anisori si cel mai probabil pentru ea era ca o zi oarecare. Cand m-a vazut parca ii licareau ochii de bucurie si nu ii venea sa creada ca am mers exact de ziua ei. Eu nu am stiut ca era ziua ei dar Dumnezeu stia, lucru pe care i l-am comunicat si ei. Mare Dumnezeu avem!

Rugati-va pentru ea ca Dumnezeu sa ii conduca viata in asa fel incat sa ajunga sa I-L cunoasca pe El. Sunt convins ca nu intamplator am ajuns sa cunosc famila aceasta. Dumnezeu are un plan cu fetita aceasta.

COLINDE

Aproximativ 15 familii au fost binecuvantate auzind mesajul Evangheliei cu ajutorul colindelor printr-o echipa de tinerii de la Cluj, condusa de fratele Vlad Heuschi. Am colindat si o familie in care sotul este orb iar sotia ingrijeste de el. Asa de mult m-a impresionat ca in timpul colindului acestia nu s-au oprit din plans si la finalul si-au exprimat bucuria in mod verbal, multumindu-ne ca ne-am amintit si de ei. Costel si Leana sunt o familie care au nevoie de Dumnezeu, de aceea purtati-i in rugaciunile voastre, ca Domnul sa se indure de ei!

Tot prin aceasta echipa au fost binecuvantati si aproximativ 150 de copii cu cadouri de Craciun.

Un grup de frati si de surori din Biserica Speranta Draganesti, grup din care au facut parte si sotia mea si 3 dintre copiii mei, au pregatit un program de colinde care a avut loc in diferite puncte de misiune. Una dintre locatii a fost si la noi, la Comani. Copiii nostri au mers pe strada si au impartit invitatii. Fiind Ajunul Craciunului ne-am gandit ca oamenii poate nu vor raspunde invitatiilor noastre dar am incredintat in mana Domnului aceasta lucrare si am cerut ca voia Lui sa se faca. Credem ca au venit acei oamenii pe care Dumnezeu i-a pregatit sa vina. O vecina spunea ca ea a lasat sarmalele la foc mic pe aragaz si a venit. Slavit sa fie Dumnezu pentru toate!

Multiumim tuturor pentru sprijinul vostru, pentru rugaciunile voastre si nu uitati ca sunteti parte la tot ceea ce Dumnezeu lucreaza aici.

Fie ca Noul An sa ne aduca multa roada atat in vietile noastre cat si in lucrarea in ca Dumnezeu ne-a asezat!

Fiti binecuvantati dragi frati si surori in Cristos!

 

 

0 Comments

Distribuie