Biserica Speranta

O BISERICA CONDUSA DE SCOPURI

Biserica Speranta isi doreste sa fie o biserica misionara, fidela Scripturii si relevanta pentru generatia in care Dumnezeu a pus-o.
Vrem sa fim intentionati cu privire la functiile pe care oricare biserica credincioasa lui Dumnezeu  ar trebui sa si le insuseasca, functii regasite pe paginile Sfintei Scripturi.

 

Ucenicizare

Scopul uceniciei este acela de a fi ca Învățătorul, iar Dumnezeu isi doreste ca oamenii sa se lase transformati de El. Vrem sa crestem in credinta si pentru aceasta ne intalnim public si in grupe mici pentru a-L cauta pe Dumnezeu si pentru a ne incuraja unii pe altii.
Responsabil Pastor Șerban George

 

Evanghelizare si misiune

Biserica “Speranta” cultiva ADN-ul misionar transmis de Domnul Isus atat apostolilor cat si tuturor generatilor prin Cuvant. Noi intelegem ca Dumnezeu vrea sa crestem atat intensiv ( prin ucenicie, inchinare, slujire si partasie) cat si extensiv (prin evanghelizare si misiune in lume).
Responsabil Pastor Costea Raul

 

închinare

Răspunsul nostru la ceea ce a făcut Dumnezeu pentru fiecare dintre noi este : ÎNCHINAREA. Îî recunoaștem meritele și Îi dăm onoarea cuvenită! Ne închinăm personal dar si public. Ne închinăm trăind pentru Dumnezeu în toate aspectele vieții și declarăm măreția Lui prin cântare ori de câte ori ne întâlnim.
Responsabil Ileana Mihai, Tudoroiu Alexandru

 

slujire

Credința noastră trebuie să fie și una practică. Mai mult, credința fără fapte este în pericolul de a fi una moartă așa că, motivați de exemplul Domnlui Isus, vrem să ne slujim semenii și comunitatea unde Dumnezeu ne-a pus.

Responsabil  Berechet Octavian

 

Share This