Despre noi

Misiune și Viziune

Misiunea noastră este să ducem speranță prin împlinirea nevoilor spirituale și fizice ale semenilor noștri.

Vrem ca biserica noastra sa-l faca cunoascut pe Dumnezeu prin fapte, prin atitudine, cuvinte si ganduri, in fiecare aspect al vietii, in relatiile pe care le avem in familie sau in societate.

...

CUM DUCEM SPERANȚA?

Echipăm oameni care să ducă mai departe Vestea Bună a mântuirii oferite în dar de Dumnezeu.

Suntem lucrători împreună cu Dumnezeu și unii cu alții, de aceea legăm parteneriate cu cei care ne împărtășesc viziunea și valorile. Suntem conștienți că mare este secerișul și puțini sunt lucrătorii.

Iar pentru a veni în întâmpinarea nevoilor fizice ale oamenilor dezvoltăm proiecte sociale care să aducă bucurie în inimile celor care au nevoie.

Istoric

Ce Credem

Ne dorim sa fim mai intai de toate ancorati in principiile si invataturile pe care ni le ofera Cuvantul Lui Dumnezeu, Biblia. Facem parte din unul din  cultele recunoscute de statul roman, Cultul Crestin Baptist.

Valori

Scriptura, Predicarea Cuvantului, Inchinarea, Rugaciunea, Darnicia, Evanghelizarea, Slujirea oamenilor, Grupele mici, Socializarea, Relatia cu Dumnezeu, Caracterul, Lucrul in echipa, Ucenicia, Libertatea spirituala

Scriptura

Credem ca Biblia este Cuvantul lui Dumnezeu, inspirat de Duhul Sfant. El este Adevarul absolut si este sistemul de referinta pentru tot ceea ce suntem si tot ceea ce facem in Biserica Speranta.

Inchinarea

Aceasta este raspunsul  inimilor noastre fata de Dumnezeul atotputernic. Viata oricarui om care-L intalneste pe Dumnezeu va deveni o inchinare continua adusa Dumnezeului iubirii.

Evanghelizarea

Domnul Isus a  lasat ucenicilor aceasta mare responsabilitate. Dorinta noastra este ca prietenii nostri, vecinii si rudele noastre sa auda Vestea Buna a iertarii pacatelor prin jerfa lui Isus.

Lucrul in echipa

Daca acordam atentie Scripturii, vedem ca inca de la inceput, Dumnezeu l-a implicat pe om in planurile Lui. Vechiul si Noul Testament arata cum lui Dumnezeu ii face placere sa-i foloseasca oamenii pentru a-Și indeplini scopul Sau. Lucrarea lui Isus a fost mereu o lucrare in echipa. El i-a implicat si responsabilizat mereu pe ucenici Sai. La fel si noi, vrem sa slujim in acelasi mod, in echipa.

Grupurile mici

Sunt o parte importanta din viata bisericii noastre. Oamenii au ocazia sa studieze Biblia, sa se roage, sa puna intrebari sau sa-si impartaseasca bucuriile sau temerile. Oricine este binevenit si incurajat sa participe. Va fi incurajat  si ii va incuraja pe altii.
Share This