Despre noi

Biserica Speranța exista doar datorita harului lui Dumnezeu.  In anul 2003 o echipa de misionari sustinuta de biserici din ţara şi din strainatate  au inceput lucrarea de evanghelizare in oraşul Draganeşti Olt. La scurt timp, in urma slujirii lor şi prin puterea Duhului Sfant, a luat fiinţa biserica Speranța, o comunitate de credinciosi rascumparati prin sangele lui Cristos, dornici sa duca speranta Lui, incepand din Draganesti-Olt pana la marginile pamantului.

Suntem o este comunitate de credinciosi care se inchina lui  Dumnezeu. Biblia spune in Psalmul 34:3:

Inalţaţi pe Domnul impreuna cu mine. Sa laudam cu toţii Numele Lui!

Avem onoarea si responsabilitatea de a comunica si altora Cuvantul lui Dumnezeu asa cum a fost si dorinta Apostolul Pavel:

“…vreau numai sa-mi sfarşesc cu bucurie calea şi slujba pe care am primit-o de la Domnul Isus, ca sa vestesc Evanghelia harului lui Dumnezeu.” Fapte 20:24

Ne dorim sa fim o incurajare unul  pentru celalalt in trupul lui Hristos, biserica si vrem sa traim in conformitate cu invataturile regasite in Biblie. In Efeseni 2:19  Dumnezeu spune:

“Aşadar, voi nu mai sunteţi nici straini, nici oaspeţi ai casei, ci sunteţi impreuna cetaţeni cu sfinţii, oameni din casa lui Dumnezeu”.

Vrem sa-i incurajam si sa-i ajutam pe membrii din biserica noastra dar si pe prietenii nostri sa-L experimenteze pe Isus Hristos. Sa faca asta prin faptele lor, prin atitudine, cuvinte si ganduri, in fiecare aspect al vietii, in familie sau societate.