Distribuind calendare cu versete biblice si vorbind cu oamenii despre Isus

Feb 13, 2021Din slujire, Opris Daniel

Distribuind calendare cu versete biblice si vorbind cu oamenii despre Isus   

In timp ce distribuiam calendare cu versete biblice si masti de protectie de Covid prin oras, am vorbit cu un barbat caruia i-am spus ca trebuie sa se intoarca la Dumnezeu, de la o viata pacatoasa.

Am invitat si trei persoane la adunarea Bisericii si doua au raspuns invitatiei .La sfarsitul programului Bisericii am vorbit putin cu aceste persoane despre pocainta.

Intr-o alta situatie, am intalnit un barbat care la inceput vorbea batjocoritor de mine si in special de Isus si de credinta. Pe parcursul discutiei, s-a calmat si am avut ocazia sa-i spun printre altele de planul lui Dumnezeu de mantuire si dspre cum Domnul Isus m-a schimbat pe mine. Mi-am dorit ca acel om sa vada efectul unei lucrari a lui Dumnezeu.                                                                                                                                                                                              In luna ianuarie am vorbit cu un prieten care citeste periodic din Biblie. A recunoscut ca ceva il impiedeca sa-L urmeze pe Domnul Isus dar nu stia exact ce. I-am zis sa se roage ca Dumnezeu sa-i descopere,si daca vrea din toata inima Dumnezeu o sa-l lumineze.
Cu ajutorul Domnului am reluat intalnirile de rugaciune si studiu biblic din cartea Romani in cadrul grupului de ucenicizare de vinerea seara. A fost un studiu interactiv si majoritatea din grup au participat la discutii si am raspuns si la intrebarile puse. 

Articole Recente