Jurge Adrian

Misionar Coordonator Craiova

Adrian Jurge este misionar în Craiova. Inițiează și coordonează diferite proiecte pentru studenți și liceeni cu viziunea de a reflecta frumusețea, viața și impactul Împărăției lui Cristos în lume, viață la care sunt chemați și ei.

Este pasionat de studii biblice, evanghelizare și lucrarea cu tinerii adulți.

Este căsătorit cu Dana care îl ajută să împlinească viziunea și împreună cu cei doi copilași, Haily și Klaus, locuiesc în inima Olteniei, ce a reprezentat leagănul comunismului în trecut, iar în prezent este sălașul unui amestec de secularism, sincretism și credințe superstițioase.

Descrierea localitati

Orasul Craiova este unul dintre cele mai mari orase din Sudul Romaniei, cu o populatie de peste 300.000 de locuitori. Statistic vorbind, Craiova este printre cele mai religioase orase, dar conceptia despre lume si viata cea mai dominanta este postmodernismul-pluralist, in care fiecare isi are adevarul lui propriu cu privire la ce e bine si rau, care e scopul vietii, cine e Dumnezeu,etc.

Fiind un centru universitar, numarul studentilor romani si international creste in fiecare an, in prezent existand aproximativ 30.000 de studenti.
Orice persoana ce doreste sa petreaca cateva zile in Craiova remarca prezenta a doua extreme: lipsa de educatie si saracia, somptuozitatea si educatie academica elevata.

Ceea ce lipseste cel mai mult este o validare a eternului, a prezentei lui Dumnezeu in mijlocului materialismului acut din Craiova.

Viziune / Misiune 

Viziune: Sa-L slujesc pe Dumnezeu, slujind nevoile oamenilor, in timp ce generez o miscare de grupe de ucenicie printre ei.

Misiune:
CE? Sa-i slujesc si sa arat compasiune oamenilor, in timp ce ii abordez cu relevanta adevarului lui Dumnezeu, DE CE? Pentru ca ei sa inteleaga, sa raspunda lui Dumnezeu si sa fie inspirati sa traiasca o viata cu Dumnezeu si sa aiba ceva important de spus. CUM? Implinind nevoile lor spirituale, relationale si personale prin activitati si proiecte relevante, biblice cum ar fi: Programe educationale si de dezvoltare personala, studii bibilice, cluburi de dialog si interactiune, schimb de experienta, sondaje de opinie, seri de film.

Strategie / Oportunitati de implicare

 Utilizand Oameni (echipe pe termen scurt, misionari), Proiecte (evanghelistice, apologetice, relationale, sociale) si Parteneri (biserici, organizatii misionare) ce au valori crestine Biblice

Craiova este un oras cu foarte multe oportunitati de implicare. Prezenta tinerilor adulti este covarsitoare, ceea ce reclama urgent proclamarea evangheliei in mod eficient, practic si apologetic.

  • Rugaciunea de mijlocire pentru ca Dumnezeu sa divulga lucrarea diavolului din domeniile publice si personale pentru a avea acces cu evanghelia este o oportunitate de slujire eficienta
  • Programele educationale in penitenciar sau pentru liceeni
    Lucrarea de evanghelizare si apologetica intre musulmani
  • Lansari de carte, prelegeri, seri de dialog deschis pe teme relevante la Universitate sau Biblioteca Judeteana cu oportunitatea de a raspunde la intrebarile oamenilor
  • Ucenicizare unu la unu sau in grup
  • Relatiile se pot cladi foarte usor cu oamenii, iar inceperea conversatiilor spirituale pot decurge foarte natural

Proiecte

AFECT Pro-Dialog,
Pro-Cultură

AFECT Pro-Dialog, Pro-Cultură este platforma prin care ne relaționăm la generația de tineri…

AFECT Life Exchange

Acest proiect oferă tinerilor din Craiova oportunitatea de a experimenta momente unice în diferite orașe și culturi…

AFECT Dialogue Club

Este un proiect în cadrul AFECT Pro-Dialog. Pro-Cultură ce oferă tinerilor oportunitatea de a se relaționa unii la alții…

AFECT Inspiring Arts

AFECT Inspirația Artelor îi invită pe tinerii talentați și dornici de voluntariat să inspire și să comunice valori prin artă…

Susține

Rugaciunea, sprijinul si incurajarile voastre ne ajuta sa mergem mai departe !

NOUTĂȚI DIN SLUJIRE

Misune Dolj

Misune Olt

Misune Teleorman

Tel. +40 771  641 451
Email : adrian.jurge@gmail.com