Str. Nicolae Titulescu, Nr. 166, Drăgănești-Olt

New Life

Misiune în Penitenciar

New Life

Misiunea New Life (Viață nouă) are ca scop principal recuperarea, reabilitarea și reintegrarea tuturor celor închiși în penitenciarele din Craiova. Acest proiect se desfășoară sub autoritatea legală a Centrului Creștin Aletheia și este organizat astfel:

Alethia este o Organizație Creștină care facilitează accesul în închisori din punct de vedere legal în România.

Etapele Proiectului

Etapa I se desfășoară în interiorul închisorii, în cadrul unui program de reabilitare numit PAȘI CĂTRE SCHIMBARE. Orice deținut este liber să se înscrie pentru a beneficia de toate cursurile din acest program. Ne rugăm ca în această etapă, Dumnezeu să schimbe viețile participanților și toți să-L accepte pe Hristos, ca Mântuitor. Toți cei ce vor experimenta o astfel de schimbare vor putea beneficia de a doua parte a Proiectului New Life.

Etapa a II-a are loc în afara închisorii, iar scopul său principal este să ofere foștilor deținuți sprijin moral, social, spiritual dar și material. Pentru că acești oameni au fost deja convertiți la o viață nouă cu Hristos, în această etapă,  îi ajutăm să se reintegreze în societate aducându-i într-o comunitate creștină.

Ei vor semna un contract cu câteva reguli care trebuiesc respectate, iar o echipă formată din membrii proiectului, îi va supraveghea și le va acorda tot sprijinul de care au nevoie. 

Celor eliberați li se oferă un loc de cazare pe perioadă determinată și vor beneficia de consiliere. Vor fi  ajutați să-și găsească un loc de muncă, li se va asigura pentru început hrană și locuință și vor experimenta contextul creștin.

Susține Misiunea în Penitenicar

[ninja_form id=23]

DEPARTAMENTE

Ucenicie
Închinare
Părtășie
Misiune
Slujire

SLUJIRI

Copii
Tineri - Catalyst
Social

Proiecte

MISIUNE

RESO - Olt
RED - Dolj
Teleorman
Internațional
Parteneriat

OPORTUNITĂȚI

Implică-te
Voluntariat
Contact