Str. Nicolae Titulescu, Nr. 166, Drăgănești-Olt

Viorel Lupu

Lucrator in penitenciare Craiova

Ma numesc Viorel Lupu, sunt pastor al Bisericii Vestea Buna din Slatina, Judetul Olt. Ca si filiale ale acestei biserici, mai avem inca 5 filiale unde sunt deasemenea pastor coordonator si unde avem slujitori in fiecare biserica.

Misiunea mea in campul de lucru al lui Dumnezeu, a inceput pe vremea cand inca eram maistru in Marina Militara a Romaniei, pe vremea comunismului, cand un tanar, pe nume Virgil, a venit sa-mi daruiasca o Biblie, fara ca eu sa il cunosc sau sa il fi vazut vreodata.

De atunci viata mi s-a schimbat complet si in scurt timp am inceput sa slujesc lui Dumnezeu ca si evanghelist.

M-am mutat cu sotia si copiii in Slatina, judetul Olt, din Constanta unde locuiam. 

Aici, am inceput sa slujesc impreuna cu niste frati, am format o biserica si pe parcursul timpului si alte filii dupa cum am mentionat mai sus.

Pe langa lucrarea de pastorire a bisericii lui Dumnezeu, derulam un proiect de reabilitare, reintegrare si reeducare a tinerilor din Penitenciarul de Minori din Craiova.

De 7 ani avem activitate in interiorul acelui Penitenciar, cate 2 zile pe saptamana, unde avem cursuri de consiliere cu tinerii de acolo, pe care ii indrumam catre Cristos si o relatie cu El. Pe parcursul timpului, am botezat peste 70 de tineri si tinere. Tot in cadrul acestui proiect, colaboram si cu pastorul Raul Costea si echipele sale, oferindu-ne un cadru minunat de fiecare data cand intreprindem activitati impreuna.

Dumnezeu sa fie slavit in toate!

Susține

Rugaciunea, sprijinul si incurajarile voastre ne ajuta sa mergem mai departe !

Misune Dolj

Misune Olt

Misune Teleorman

Email : lupuviorel95@yahoo.com
Telefon: +40 768 068 821