Două proiecte dar același scop – sep 2018

October 10, 2018

Mulțumim pentru rugăciunile și implicarea dumneavoastră în lucrarea lui Dumnezeu din localitatea Corabia. In aceasta scrisoare de informare voi prezenta doar doua din proiectele pe care am reușit cu ajutorul lui Dumnezeu sa le finalizam.

Evanghelizare

In luna August, împreună cu câțiva tineri din Romania, Germania și USA, timp de o săptămână am vestit Evanghelia pe străzile orașului Corabia. In fiecare dimineață am avut un timp frumos de rugăciune si rededicare fata de Dumnezeu. A fost foarte încurajator sa vedem ca doi din vecinii noștri au participat la acest timp. Cu aceasta ocazie relația noastră cu ei s-a apropiat și avem o ușă deschisa pentru a le vesti Evanghelia.
Fiecare echipa care mergea pe strada avea experiente încurajatoare dar și unele descurajatoare. Fiind o echipa condusa de Dumnezeu, atunci când unii dintre noi erau respinși de oameni, se rugau pentru cei care aveau conversații. In felul acesta toți eram parte la discuții chiar dacă eram la o oarecare distanta.
După o săptămână de lucru pe stradă a venit și timpul să avem un eveniment de evanghelizare în clădirea unde ne adunăm. Dumnezeu a fost milos și a adus la acest eveniment oameni care nu au mai fost niciodată.

Lucrarea cu copiii

Tot în luna August am avut o tabără de zi cu copiii. De obicei, in alți ani aveam o echipa mai mare pentru a organiza tabăra de vara. In aceasta vara, noi ca familie, am fost echipa. Fiecare a avut rolul și responsabilitatea lui. A fost o bucurie sa lucrăm alături de copiii noștri.
Trebuie sa recunoaștem ca Dumnezeu ne-a încurajat prin numărul copiilor care participau, intre 25 si 30, dar și prin modul frumos in care s-au desfășurat activitățile. In fiecare zi Cornelia a lăudat pe Dumnezeu împreună cu copii prin cântare, eu am povestit cum Dumnezeu l-a pus pe Ghedeon ca judecător in Israel, iar copiii noștri au organizat jocurile.

In fiecare an, in luna septembrie, asa cum stim, incepe scoala. Unii copii ar dori sa mearga la scoala dar parintii lor nu au posibilitati sa le cumpere rechizite si ghiozdane. In fiecare luna de Septembrie cu ajutorul lui Dumnezeu, incercam sa acoperim aceasta nevoie. In acest an 10 copii au fost ajutati cu ghiozdane si rechizite.

O întâmplare interesanta legata de acest proiect, a fost atunci când Cornelia a mers sa cumpere ghiozdanele. In oraș, o familie de chinezi a deschis o afacere. Cornelia cumpărând un număr mai mare de ghiozdane patroana a întrebat, curioasa fiind, de ce noi ii ajutam pe acești copii. Cornelia a avut ocazia le sa spună despre creștinism.

Motive de rugăciune

In luna Noiembrie, clădirea unde ne adunam acum va fi vândută. Ne vom muta în alta locație. Rugați-va ca Domnul sa dea resurse suplimentare pentru închirierea unui alt local. In prezent avem o opțiune pana în primăvară sa ne adunam într-o alta clădire, plătind suma de bani pe care o avem. Dar din primăvară vom cauta o locație mai potrivita și prețul de închiriere va fi mai mare, cam 300 de euro.
Rugați-va și pentru recrutarea unei echipe pentru lucrarea din Corabia.

 

0 Comments

Submit a Comment

Your email address will not be published.

Share This