Dragostea lui Dumnezeu care întrece orice barieră

Jan 13, 2020Daneasa, Din slujire

Domnul Isus sa va binecuvinteze dragii nostri frați si surori!
Dorim sa va binecuvântat in numele DOMNULUI Isus, cu dragoste, răbdare, iubire, împliniri dupa voia Domnului si multa sanatate in noul an in care am intrat!

Un Exemplu Bun!

Avem binecuvântarea de a o avea pe Mariana Vlad alaturi de noi in lucrarea lui Dumnezeu. El i-a pus pe inima sa ajute lucrarea cu tinerii si sa ii ajute pe cei in nevoie.
Mariana face parte dintr-o familie creștină ortodoxă, cu cinci copii!
Acum 5 ani, tatăl ei a murit si Mariana a fost nevoită să preia toate responsabilitatile familiei. Dumnezeu a văzut inima ei credincioasă si a intarit-o in toate aspectele.
A participat de mica la programele pentru copii si, crescând, Dumnezeu i-a cercetat inima, ea s-a pocait si, s-a botezat. Domnul Isus a lucrat frumos in viata ei, iar roadele au inceput sa fie vizibile in viata ei. Mariana este un exemplu bun pentru familia și pentru prietenii ei !

Motiv de rugaciune


Va aduceți aminte de Vali? Despre ea v-am spus cu alta ocazie. Vali s-a pocait,L-a primit pe Domnul Isus in viata ei si s-a botezat! Dar starea ei de sanatate este din ce in ce mai rea. Nu se mai poate misca si sta numai in pat. In momentul de fata este internata in spital. Rugati-va pentru ea!

Vizite si Slujiri

Dumnezeu ne-a ajutat sa fim de ajutor văduvelor si orfanilor! Cateva familii au primit cate o tona de lemne pentru incalzire. L-am vizitat si pe domnul Mihai, care in urma cu doi ani a ramas invalid in urma unei muscaturi de caine. Ne-am bucurat ca este deschis sa il vizitam si sa vorbim cu el espre Dumnezeu !

Dumnezeu s-a îngrijit si de cativa copilasi cu risc de abandon scolar. Au fost binecuvantati cu rechizite școlare si i-am încurajați să continuie sa mearga la scoala !
Bucuria copiilor a fost imensa, cand am reusit sa oferim tuturor celor prezenti la scoala cate un cadou. Anul acesta, Domnul Director și Domnul Primar ne-au permis sa facem slujirea acesta in scoala. Lăudat fie Domnul Isus!

Va mulțumim pentru rugăciuni! Va rugam continuati sa va rugati:

  • Pentru Mariana, ca tinerii sa- i urmeze exemplul
  • Pentru Vali, sa continue sa se încreada in Dumnezeu chiar dacă durerile in trup sunt mari si sa-i ramana credincioasă
  • Pentru Mihai, Dumnezeu să-i cerceteze inima si sa-i putem vorbim despre dragostea Lui Dumnezeu
  • Pentru copiii din Daneasa
  • Pentru noi, sa avem înțelepciune când vorbim , pricepere , putere și izbânda in lucrarea lui Dumnezeu

Poze din Slujire


[simple_google_photos_grid album-url=”https://photos.app.goo.gl/oX4pJiT9iZUoSdrSA” number-photos=”12″ number-photos-per-row=”5″ cache-interval=”0″]

Distribuie

Articole Recente

Misiune de la om la om

Misiune de la om la om

În nimeni altul nu este mântuire, căci nu este sub cer niciun alt Nume dat oamenilor în care trebuie să fim mântuiţi. Faptele Apostolilor 4:12 Este...

Zidim, cladim si ne bucuram

Zidim, cladim si ne bucuram

Evrei 3:6Dar Hristos este credincios ca Fiu, peste casa lui Dumnezeu. Si casa Lui suntem noi, daca pastram pana la sfarsit increderea nezguduita si...

Iubeste si slujeste – Aprilie 2023

Iubeste si slujeste – Aprilie 2023

Temeti-va numai de Domnul si slujiti-I cu credinciosie, din toata inima voastra, caci vedeti ce putere desfasoara El printre voi.  1 Samuel...