Dumnezeu este cu tine în suferință

Jun 11, 2021Daneasa, Din slujire

Psalmul 16:1-2 Păzește-mă, Dumnezeule, căci în Tine mă încred!
Eu zic Domnului: „Tu ești Domnul meu, Tu ești singura mea fericire!”

Pace dragilor și Domnul Isus sa va dea multe binecuvantari de sus și multa sănătate .

Vrem sa va povestim despre trei femei pe care le-am vizitat mai des și ne-am implicat în viata lor fiindu-le alături și incurajandu-le ca au un Dumnezeu mare și puternic, iubitor și iertător dar și Mântuitor!

Vrem sa va spunem despre o femeie draga și iubita de noi și de familia ei și care vine regulat la programele de biserica și la întâlnirile de femei de ceva timp și care este foarte încurajată de fiecare data când vine și ne povestește cata pace și bucurie primește de la Domnul când sta și asculta cuvântul Lui.
Este mama a 5 copii – una din fete este credincioasa și chiar este primul Rod din Daneasa, Mariana!
Mariana face parte și din echipa de plantare din Daneasa si ajuta lucrarea Domnului și ne bucuram cum Domnul o folosește atât în familia sa cât și în lucrarea de aici.
Mama Marianei, pe nume Florica s-a îmbolnăvit, a fost dusa la spital de urgenta de foarte multe ori într-un timp foarte scurt iar după multe investigații și cercetării, doctorii au diagnosticat-o cu tumoara la creierul mic, fapt pentru care a fost dusa la București pentru operatie.
A fost operata și în prezent se recuperează. Momentan este bine dar încă nu au primit rezultatele biopsiei de la tumora sa vadă pentru a stii dacă este beligna sau malignă.
Este o incurajare pentru ea faptul ca suntem alături de ea ca biserica si ne rugam și staruim în rugăciune pentru ca Domnul sa o vindece. I-am spus ca inainte de toate ne dorim Domnul sa ii dea vindecare sufleteasca, să-și vadă starea păcătoasă și sa Il primească pe El în inima sa, Continuam sa o purtam în rugăciune atât pentru mântuirea ei cât și pentru vindecarea fizica.
S-a deschis foarte mult de când a început sa vină la întâlniri și chiar începuse a se ruga și este o incurajare și pentru noi sa vedem cum Dumnezeu modelează inima ei!
Continuam sa ne rugam pentru ea și familia ei, ca Domnul sa ii întărească, sa ii binecuvinteze cu pacea și dragostea Lui iar mântuirea Lui sa vina în aceasta familie și toți sa vina la Hristos!

De asemenea, am vizitat-o pe doamna Ioana, și ea, greu încercata prin suferință trupeasca dar și sufleteasca. Când a murit băiatul ei, a întrat într-o depresie și nu mai are grija foarte mult de ea și astfel are probleme cu rinichii, stomacul și multe altele printre care am aflat ca a avut și un atac cerebral cu ceva timp în urma. Este posibil ca să facă din nou altul. Ne-am dus sa o încurajăm, sa vorbim cu ea , sa ii citim din Scriptura si sa ne rugam pentru ea. In prezent, este încă în spital și ne rugam pentru sufletul ei, ca Domnul sa o cerceteze, sa o mântuiască și sa ii dea și sănătate în trup.

O alta femeie draga pe care o vizitam este vecina noastră pe nume Maria. Am vizitat-o si i-am vestit Evanghelia. I-am spus de dragostea Domnului și am incurajat-o sa se încreadă în El. Ea este într-un stagiu al sănătății foarte grav. Are ciroza la stomac și i-am spus si ei despre credință în Domnul nostru Isus Hristos chiar și în aceste clipe grele. Ea spunea ca L-a chemat sa ii ia durerile și El nu a venit. Am incurajat-o si i-am spus ca El a purtat-o pe brate în acele clipe și ca Domnul este alături de noi când Îl chemăm, I-am citit din Scriptura și i-am spus ca Domnul este cu ea când îl cheamă și sa nu fie descurajata. A fost foarte încurajată și ea și soțul ei și ne-a rugat sa mergem în fiecare seara dacă putem, sa le citim din Scriptura.

Dumnezeul mare, puternic Savaot și singurul Mântuitor sa le dea pacea Lui și mântuire sufletele lor!

Motive de rugăciune:
1) rugați-vă pentru mântuirea acestor trei suflete, Domnul Isus sa le fie bucuria și pacea lor.
2) rugați-vă și pentru sănătatea lor, Domnul Isus sa se atingă de ele și ele sa Il vadă în vietile lor.
3) rugați-vă pentru noi, sa fim o lumina în mijlocul lor, o incurajare și Domnul sa ne dea putere sa facem voia Sa.


Poze din Slujire


[simple_google_photos_grid album-url=”https://photos.app.goo.gl/DRBe3S7q97PPrwGK8″ number-photos=”12″ number-photos-per-row=”4″ cache-interval=”0″]

Distribuie

Articole Recente

Misiune de la om la om

Misiune de la om la om

În nimeni altul nu este mântuire, căci nu este sub cer niciun alt Nume dat oamenilor în care trebuie să fim mântuiţi. Faptele Apostolilor 4:12 Este...

Zidim, cladim si ne bucuram

Zidim, cladim si ne bucuram

Evrei 3:6Dar Hristos este credincios ca Fiu, peste casa lui Dumnezeu. Si casa Lui suntem noi, daca pastram pana la sfarsit increderea nezguduita si...

Iubeste si slujeste – Aprilie 2023

Iubeste si slujeste – Aprilie 2023

Temeti-va numai de Domnul si slujiti-I cu credinciosie, din toata inima voastra, caci vedeti ce putere desfasoara El printre voi.  1 Samuel...