In luna Aprilie dinamica lucrarii a fost putin diferita. Dumnezeu ne-a edificat prin echipele de la organizatiile PIE-Romania si BIG pentru a putea sluji implinind nevoile spirituale si materiale ale oamenilor din Corabia, Tia Mare si Visina Noua.
Edificati de Dumnezeu!!

Pe 6 si 7Aprilie echipa condusa de fratele Gelu Paul ne-a ajutat in cel putin doua aspecte ale lucrarii noastre. Am fost ajutati sa ne clarificam si mai mult ce responsabilitati si activitati ne revin fiecarui misionar. Al doilea lucru am inteles cum putem implementa doua din caracteristicile calitative a unei biserici care se dezvolta biotic. Am inteles mai bine ce implica inchinarea inspiratoare si conducerea care imputerniceste.
Pe 20, 21,22 si 25 aprilie prin conferinta organizata de organizatia PIE-Romania, organizatie din care fac parte, am inteles inca o data marile adevaruri din Geneza. Tema conferintei a fost “ Rolul apologeticii in misiune”. Personal mi s-au clarificat rolul versetului 1 din Geneza 1 si de ce este diferenta din ersetele 1 si 2. Eu acceptasem ideea ca ceva s-a intamplat intre versetul 1 si 2: marele Hiat. Dar la aceasta conferinta am inteles clar ca biblia nu sustine acest lucru. Dupa aceea pe 25 Aprilie am inteles mai bine felul de lucru a organizatiei PIE- Romania.

Împlinind nevoile spirituale!!
Impreuna cu Doug, Adi si Justin am continuat sa mergem pe strada in orasul Corabia si satele Tia Mare si Visina Noua. In Corabia am facut vizite prin care sa intarim credinta celor ce vin la inchinare. In Visina Noua am fost pe strada si am avut acoperire cu rugaciune. In Tia Mare am avut multe experiente intresante. Ne-am impartit in doua echipe, eu si cu Justin am parnit spre estul satului Tia Mare. In una din ocaziile de a vesti evanghelia pentru 10 minute am explicat nevoia de mantuire si salvarea pregatita de Domnul Isus. Eram gata sa plecam mai departe, dar am observat un om care a iesit din curtea vecina si venind direct spre noi ne-a intrebat “ De ce nu faceti adunare aici in sat?’’. In contextul de acolo era o intrebare ciudata pentruca ori de cate ori încercam sa organizăm ceva oamenii păreau impotrivitori.
Pentruca lucrarea creste, rugaciunea noastra este ca sa se alature inca cel putin doi misionari, unul pentru Visina Noua si altul pentru Tia Mare. O familie tanara care acum locuieste in Oradea a venit sa vada si sa inteleaga lucrarea pe care o coordonez cu perspectiva de a intelege daca Dumnezeu ii doreste ca misionari in aceasta zona.

In luna Iulie, in zilele 22 -31, impreuna cu organizatia OM reprezentat prin fratele Michael Jordan vom avea 4 zile de evanhlelizare pe strada in Corabia, care se va finaliza cu un eveniment in care se va vesti evanghelia in localul unde ne inchinam in momentul de fata. Cu noi va fi o echipa de 10-13 crestini. Rugati-va pentru acest eveniment.
Pentru acest parteneriat,fratele Michael si inca doi tineri ne-au vizitat pentru a planifica si a discuta toate detaliile.

Implinim nevoile materiale!

Nea Marcel locuieste la Visina Noua si de 3 ani casa lui este deschisa pentru evanghelie. El are o problema de sanatate grava. Nevoia lui a fost ca sa fie transportat la spitalul din Corabia si la Caracal pentru a reusi sa isi intocmeasca dosarul pentru pensia de handicap fizic. Eu m-am ocupat de transportul necesar la Corabia si fratele Doug la Caracal. Bucuria lui nea Marcel a fost acea ca in cateva zile s-au rezolvat toate lucrurile.
Familia Dumitru Mircea, Cornelia, Damaris, Tibi
STR. Carpati, Bloc A3, Sc. 1,Etaj 4, Ap.18,
235300 Corabia, Jud. OLT
TEL. 0766439152/ 024 9561004
mirceagano@yahoo.com

Galerie Photo

Distribuie