EI AU NEVOIE DE ISUS

Jun 28, 2021Costea Raul, Din slujire

Participanții la întâlnirea noastră de duminică:

Așa cum speram și așteptam, participanții noștri au crescut în credința lor în Isus, în timp ce predicam din Evanghelia dupa Ioan în fiecare duminică dimineață.

Ioan 20: 30a „Dar acestea sunt scrise pentru ca voi să scredeți…”

Cei de pe străzi:

Avem oportunitatea să împărtășim din nou Evanghelia pe străzi, deoarece restricțiile au fost ridicate.

Săracii:

Continuăm să ajutăm săracii din Craiova și din zonele înconjurătoare, pe cât putem.

Cei care sunt online:

Îl predicăm pe Iisus. Îi cântăm Lui și cântăm despre El. Mărturisim despre Isus. Mii de oameni ne urmăresc pe noi, urmăresc mesajele, cântecele și mărturiile noastre pe Facebook, Instagram și YouTube.

Răspunsuri la rugăciuni:

1. De la ultimul nostru update, avem acum 10 mentori dedicați îndrumării studenților noștri E2E. Dumnezeu a răspuns rugăciunilor voastre.
2. De asemenea, Dumnezeu a asigurat finanțele pentru chiria tuturor clădirilor noastre din ultimele 2 luni. Mulțumesc pentru rugăciuni.
3. O altă persoană a fost adăugată pe listă pentru a-l susține lunar pe Sebastian Ababei. Lăudat să fie Domnul

Cereri de rugăciune:

1. Continuați să vă rugați pentru mai mulți mentori. Mai avem nevoie de câțiva.
2. Continuați să vă rugați pentru chiria noastră.
3. Continuați să vă rugați pentru încă 4 persoane care să se alăture celor care îl susțin pe Sebastian cu 25$ pe lună.
4. Roagă-te pentru mântuirea și creșterea spirituală a medicilor (cei din domeniul medical) care vin la întâlnirile noastre. Emilia, Andrei, Lucian, Maya, Carmen. Sunt persoane cu influență și întâlnesc mulți oameni. Deci, dacă au o umblare autentică cu Isus, pot avea un impact mare în Craiova.
5. Roagă-te pentru Marina. Cântă la multe evenimente speciale. (Este cântăreață) Deci, îl poate împărtăși mult pe Hristos printre oamenii pierduți. Rugați-vă pentru înțelepciune pentru ea și putere de la Duhul Sfânt, astfel încât să poată împărtăși Evanghelia cu îndrăzneală.

Articole Recente

„Doamne, acesta este ultimul Crăciun?”

„Doamne, acesta este ultimul Crăciun?”

„Doamne, acesta este ultimul Crăciun?” Când auziți asta de la un misionar sau de la mine, puteți crede că Isus se întoarce în 2022. Poate din cauza pandemiei sau a multor alte lucruri care se întâmplă în lume. Cu toate acestea, trăiesc cu acest sentiment în fiecare...

Raul, ești un musulman bun

Raul, ești un musulman bun

„Raul, ești un musulman bun” Asta mi-a spus Onur in timpul unei conversații cu el, după evenimentul pentru musulmani pe care l-am gazduit impreuna cu World Race. Onur ne-a vizitat pentru a lua un interviu ce ii era necesar in cadrul programului pentru studenti....

În cursă cu cei din “Cursa lumii”

În cursă cu cei din “Cursa lumii”

Valorific conceptul de "saturație" menționat în Faptele Apostolilor 19:10, unde întreaga provincie a Asiei a fost saturată cu Cuvântul lui Dumnezeu. De asemenea în Matei 24:14 spune că Evanghelia va fi predicată în întreaga lume și apoi va veni sfârșitul. Trăiesc sub...