EI AU NEVOIE DE ISUS

Jun 28, 2021Costea Raul, Din slujire

Participanții la întâlnirea noastră de duminică:

Așa cum speram și așteptam, participanții noștri au crescut în credința lor în Isus, în timp ce predicam din Evanghelia dupa Ioan în fiecare duminică dimineață.

Ioan 20: 30a „Dar acestea sunt scrise pentru ca voi să scredeți…”

Cei de pe străzi:

Avem oportunitatea să împărtășim din nou Evanghelia pe străzi, deoarece restricțiile au fost ridicate.

Săracii:

Continuăm să ajutăm săracii din Craiova și din zonele înconjurătoare, pe cât putem.

Cei care sunt online:

Îl predicăm pe Iisus. Îi cântăm Lui și cântăm despre El. Mărturisim despre Isus. Mii de oameni ne urmăresc pe noi, urmăresc mesajele, cântecele și mărturiile noastre pe Facebook, Instagram și YouTube.

Răspunsuri la rugăciuni:

1. De la ultimul nostru update, avem acum 10 mentori dedicați îndrumării studenților noștri E2E. Dumnezeu a răspuns rugăciunilor voastre.
2. De asemenea, Dumnezeu a asigurat finanțele pentru chiria tuturor clădirilor noastre din ultimele 2 luni. Mulțumesc pentru rugăciuni.
3. O altă persoană a fost adăugată pe listă pentru a-l susține lunar pe Sebastian Ababei. Lăudat să fie Domnul

Cereri de rugăciune:

1. Continuați să vă rugați pentru mai mulți mentori. Mai avem nevoie de câțiva.
2. Continuați să vă rugați pentru chiria noastră.
3. Continuați să vă rugați pentru încă 4 persoane care să se alăture celor care îl susțin pe Sebastian cu 25$ pe lună.
4. Roagă-te pentru mântuirea și creșterea spirituală a medicilor (cei din domeniul medical) care vin la întâlnirile noastre. Emilia, Andrei, Lucian, Maya, Carmen. Sunt persoane cu influență și întâlnesc mulți oameni. Deci, dacă au o umblare autentică cu Isus, pot avea un impact mare în Craiova.
5. Roagă-te pentru Marina. Cântă la multe evenimente speciale. (Este cântăreață) Deci, îl poate împărtăși mult pe Hristos printre oamenii pierduți. Rugați-vă pentru înțelepciune pentru ea și putere de la Duhul Sfânt, astfel încât să poată împărtăși Evanghelia cu îndrăzneală.

Articole Recente

După doar 4 luni în 2021…

După doar 4 luni în 2021…

Datorită harului lui Dumnezeu și investiției voastre spirituale si financiare in slujirea noastra, am putut atinge cateva obiective din viziunea noastra pentru 2021: Am finalizat cu succes a 4-a generatie de E2E și am recrutat deja aproximativ 13 noi studenți pentru a...

Luptând cu sărăcia spirituală și materială

Luptând cu sărăcia spirituală și materială

Marin este un copil de la periferia orașului Craiova, un oraș cu o populație de peste 300,000 de locuitori. Ca orice alt oraș din România, există copii și tineri mai norocoși din punct de vedere social și material, și alții mai puțini norocoși. Marin este un copil...

Puterea unei invitații

Puterea unei invitații

În martie anul trecut, am avut o echipă de americani “World Race” în Craiova pentru misiune. Au mers prin oraș pentru a împarții invitații pentru un eveniment de tineri. Diana stătea pe o bancă în parc și astfel a primit o invitație. Însă ea nu a ajuns la eveniment,...