Salut dragi prieteni si parteneri in Cristos!

Speram ca acesta scrisoare va gaseste bine si sanatosi avand bucuria revarsata de la Domnul! Cine a stiut ca aceasta pandemie de COVID-19 ar dura asa de mult si va afecta asa de mult?! Dar …noi inca slujim un Dumnezeu care este mai sus decat tot! Slava Lui ca suntem ai Lui si ca EL are grija de noi! Ne este reamintit in Isaia 55:9, : “Pentru ca, asa cum sunt de sus cerurile fata de pamant, tot asa sunt de sus caile Mele fata de caile voastre si gandurile Mele fata de gandurile voastre.” Cu toate ca nu putem sa ne comparam cu Dumnezeu, suntem binecuvantati ca ne-a ales sa impartasim Evanghelia tinerilor in Craiova.

Stim ca nu ati auzit mult de noi in ultima perioada, dar inca suntem activi in misiune cu norma intreaga. In noiembrie 2019, noi am plecat in SUA pentru a-mi vizita familia, partenerii din SUA, etc. Am planificat sa stam 6 luni, dar din cauza COVID19, am stat pana in mijlocul lunii iulie anul acesta. Chiar daca n-am inteles atunci de ce trebuia sa stam mai mult in SUA, am inteles ca timpul lui Dumnezeu era perfect si mereu va fi. Noi am stat in izolare pentru 14 zile, dar cand a venit ziua a15-a, am iesit bucurosi si pregatiti sa incepem lucrarea fata-in-fata din nou. Era minunat sa ne reunim din nou ca o echipa locala de slujire aici in Craiova, sa-i vedem pe tinerii pe care-i ucenicizam sau pe cei cu care vrem sa facem ucenicizare.

Cornel e implicat in ucenicizare cu Ionatan, unul dintre fiii unei familii de misionari. Investeste in el prin timp petrecut impreuna, vorbind despre orice, si uneori prin basket. La sfarsitul lunii august, Cornel a fost implicat si intr-un eveniment de relationare organizat de Tineri Pentru Misiune (TPM). Impreuna au gazduit un turneu de “gaming” FIFA, unde 60 de baieti au participat. Slava Domnul pentru aceasta oportunitate pentru misionarii de a cunoaste noi tineri din Craiova.

Inca de cand eram in SUA, am predat limba engleza tinerilor prin platforma Zoom si am avut ocazia sa ne intalnim cu unii dintre ei. Sunt asa de deschisi sa vorbeasca despre religie, vietile lor, familie, scoala…etc Se poate vedea ca acesti tineri au nevoie de cineva care sa-i incurajeze si sa-i ridice din problemele lor si suntem asa de multumiti ca Domnul ne foloseste sa le fim de ajutor. Dumnezeu a deschis o usa pentru a investi intr-o fata care a crescut in zona ei din Statele Unite, Fata locuieste acum in Craiova, dar e romanca. Numele ei este Diana. Rachel i-a oferit o oportunitate sa citeasca Biblia impreuna si prin acest lucru, Diana si-a predat viata ei la Hristos. Diana ne-a spus ca se simte nevoie de a fi botezata. Ne dorim ca botezul ei sa aiba loc in septembrie. IMpreuna urmam si un studiu biblic saptamanal.

Avand resposabilitatea coordonarii lucrarii cu tinerii in Craiova, simtim ca trebuie sa dam directie si sa investim in acesti liderii locali: spiritual, emotional, fizic si social. Suntem foarte incantati de echipa de slujire, si credem ca Dumnezeu are foarte multe planuri pentru tinerii din Craiova, inclusiv trezire spirituala!

Va rugam sa va alaturati in rugaciune pentru urmatoarel lucruri:

  1. Pentru ucenicii nostri sa fie exemple de dragostea pentru cei din jurul lor
  2. Pentru oportunitati si cuvinte potrivite in impartasirea Evangheliei tinerilor
  3. Pentru noi, ca familie, sa fim mainile si picioarele lui Hristos
  4. Pentru echipa noastra de lucrare cu tinerii, Hristos sa se vada in vietile noastre

Va multumim si apreciem sprijinul vostru!
Dumnezeu sa va binevucanteze!

Distribuie